Transport en logistiek op de gemakkelijkste manier

Internationaal transport bestaat uit een balans vinden tussen tijd, kosten snelheid en gemak. Dat is één van de redenen waarom bedrijven voor Explect kiezen, voor kosteneffectieve, soepele aflevering van hun lading. Net als zij, kun jij er zeker van zijn dat ons netwerk van agenten over de hele wereld de flexibiliteit biedt om te kiezen uit een reeks lucht- en zeevrachtservicemogelijkheden. Deze zijn naadloos afgestemd op jouw behoeften.
Wil je eerst ervaren hoe we werken?

Geen probleem, vul het formulier in. En je krijgt jouw prijs opties voordat je het weet.

White_arrow
Laden
Lossen
ZeevrachtLuchtvrachtIntermodaalweg transport
Aantal
Units / verpakking
Lente in cm
Breedtein cm
Hoogte in cm
Gewicht in kg.
Ik ben particulier
Online Platform

·         Welke Services bieden we op zeevracht:

 • Full container Load (FCL):
  FCL word gebruikt wanneer het volume groot genoeg is voor een complete container. FCL is ook een goede optie als je grotere ladingen dan 9-10 Standard pallets (1000 x 1200) hebt. Of wanneer de zending te waardenvol is om met andere vracht (LCL) te laten vervoeren.
 • less container load (LCL):
  LCL-verzending betekent dat je containerruimte deelt met anderen die ook hun goederen vervoeren. LCL word gebruikt wanneer het volume niet groot genoeg is om een container te beladen. De prijs hiervan word berekend over het CBM (m3) en het gewicht.
 • Reefer Containers:
  We kunnen je goederen verzenden in gekoelde of temperatuurgecontroleerde containers om ze te beschermen tegen bederf en vochtigheid. Je goederen kunnen op de ideale temperatuur voor jouw product worden verzonden, of het nu onder het vriespunt is of matig koel.
 • Gevaarlijke goederen:
  Gevaarlijke goederen omvatten, maar zijn niet beperkt tot: geneesmiddelen, explosieven, gassen, ontvlambare vloeistoffen en vaste stoffen, bijtende stoffen, oxiderende stoffen, droogijs, lithiumbatterijen, brandstofcelmotoren.
 • Roll-on, Roll-off (RoRo):
  Wij verzenden ook het type roll-on, roll-off lading zoals auto’s, aanhangwagens, tractoren, campers of elk ander type zware machines of apparatuur op wielen die eenvoudig op Ro-Ro-schepen kunnen worden gerold voor transport.
 • Container laden en lossen:
  Wij zorgen ervoor dat je containers veilig worden geladen en gelost uit schepen en bieden ons grondvervoersnetwerk voor transport naar een eindbestemming.
 • Transloading Container Trucking:
  We helpen u bij het elimineren van opslagkosten en het voldoen aan just-in-time leveringsvereisten met onze transloaddiensten. Zodra uw lading in de haven arriveert, kan deze op onze vrachtwagens worden geladen en direct naar de bestemming worden afgeleverd.
 • Warehousing & Distributie:
  We hebben opslagruimtes tot onze beschikking in havens en daar buiten over de hele wereld om voorraad en distributie te beheren en waarborgen.
 • Verzenddocumentatie voor importeren en exporteren:
  Het verkrijgen van de juiste documenten die nodig is om het import- en exportproces te voltooien, kan hoofdpijn opleveren. Als ervaren expediteurs maken wij dit proces zo soepel mogelijk. Wij kunnen vaak helpen bij de nodige documentatie om jouw import- of exportproces te optimaliseren.
 • Vracht verzekering:
  We bieden verschillende opties voor vrachtverzekeringen die beschermen tegen verlies of beschadiging van je lading. Vrachtverzekering is essentieel voor vrachtvervoer en wij adviseren altijd om deze bij ons af te sluiten.

Eenvoudig en Efficiënt

Hoe het werkt?


Meld je vandaag nog aan en ervaar een manier om jouw goederen eenvoudig en efficiënt te verzenden. Je hoeft alleen te kiezen tussen snel, groen of goedkoop.

schermen_boat_truck_plane
What others say

Nog steeds niet overtuigd? Wat zeggen anderen net zoals jij over ons

Waarom zou je kiezen voor Explect?

behalve ons online logistiek platform, hebben we ook een buitengewone:

Choos for Explect
icon

Ervaren team

Transport en logistiek optimaal organiseren. Het Explect-team is daar een expert in.

icon

Logistiek platform

Ontwikkeld voor de ondernemer. Zodat importeren en exporteren eenvoudig is.

icon

Wereldwijd netwerk

Krijg toegang tot een wereldwijd netwerk. We hebben een topnetwerk over de hele wereld!

schermen 750 x 583

Laat ons contact met je opnemen