Zeevracht

Zeevracht makkelijk en snel geregeld.

Explect organiseert dagelijks wereldwijd zeevracht.

Voor het verschepen van zeevracht moet je bij Explect zijn. Elke dag helpen we klanten net als jij met hun zeevracht te organiseren. Dit doen we zowel voor import als export, voor FCL, LCL, Ro/Ro en project lading. We hebben een wereldwijd netwerk waardoor we jou de beste services kunnen bieden. We zijn dan ook niet land specifiek maar klant specifiek. De klant staat bij ons centraal.

Wij maken de traditionele en complexe wereld van transport, toegankelijk voor iedereen. Zodat voor elk bedrijf the sky the limit is.

laura

“Samen ontdekken hoe we jou kunnen helpen? Boek afspraak in en we reserveren minimaal 30 minuten voor jou. Wij leiden je persoonlijk rond in onze onlineomgeving en beantwoorden al je vragen.”

Laura – Support

Makkelijk, snel en gratis
een vrijblijvende offerte ontvangen?

Vul dit formulier in en ontvang de opties in je mailbox (snel, middenweg en voordelig ).

  Laadadres

  Afleveradres

  Wat zou je transport moeten zijn? SNELVOORDELIGDE MIDDENWEG

  Aantal verpakkingen Soort verpakking

  Lengte (cm) Breedte(cm) Hoogte (cm) Gewicht (kg

  Email* Telefoonnummer

  Blijf flexibel

  Wij zorgen dat je makkelijk kan inspelen op de steeds veranderende vraag in je markt. Transporteer van één klein doosje tot een schip vol containers. Hoeveel, bepaal je zelf.

  Zeevracht
  • Deellading (LCL):

   Bij een deellading via zeevracht deel je de zeecontainer met andere importeurs-exporteurs. Deellading is interessant wanneer het volume van de zending nog te laag is voor een gehele container. De tarieven voor deellading worden berekend over het CBM (m3) en het gewicht. Explect helpt je bereken wat het kantelpunt is naar een FCL-zending.

  • Complete container (FCL):

   Bij FCL is de gehele container voor jou om te vullen. Er zullen geen andere importeurs of exporteurs gebruik maken van jouw container. De container die het meest gebruikt worden zijn: 20ft container (33m3 laadvolume), 40ft container (66m3 laadvolume) en een 40ft HC container (76m3 laadvolume). Naast de gebruikelijke containers bieden wij ook de optie voor special equipement (flatracks, open toppers, platform, etc.).

  • Roll-on, Roll-off (RoRo):

   Passen jouw goederen niet in een container dan kun je gebruik maken van onze ro/ro dienst. Bij ro/ro worden de goederen op het schip geladen zonder dat er een container bij te pas komt. Goederen die vaak op basis van ro/ro verscheept worden zijn: auto’s, aanhangwagens, tractoren, campers of elk ander type zware machines of apparatuur op wielen.

  • Transloading Container Trucking:

   Mocht je niet de mogelijkheid hebben om een container te kunnen lossen dan kunnen wij de container ten alle tijden overladen op een trailer. Wij zorgen dan dat de container naar ons warehouse gebracht wordt. Hier zorgen wij ervoor dat de inhoud in een trailer geladen wordt. Door gebruik te maken van een vrachtwagen met laadklep kunnen wij vervolgens netjes de goederen lossen op het afleveradres.

  • Shippers Owned-Container aanschaf:

   Naast dat Explect helpt bij Shippers-Owned zendingen (waarbij de container van de verzender-ontvanger zelf is) bieden wij ook de optie aan om de container via ons aan te schaffen. Hierbij kunnen wij helpen met nieuwe containers, tweedehands containers of containers die nog éénmaal verscheept mogen worden. Dankzij onze inkoopcontracten bieden we de juiste prijs. Ook zorgen we er gelijk voor dat jouw container geleverd word waar nodig.

  • Documentatie:

   Als jij jouw zeevracht bij Explect boekt zorgen wij voor de juiste documentatie voor zowel import als export.

  • Transport verzekering:

   Het is verstandig om jouw zending aanvullend te verzekeren tegen schade of verlies. Zeker als je goederen gaat vervoeren die schade gevoelig zijn. Wij bieden bij al onze transporten een transport verzekering aan. Dit is voor jou een extra optie om je goederen te dekken.

  Medewerker4

  Meer dan online

  “Niet alleen ons logistieke platform maakt jouw leven een stukje makkelijker, wij beschikken ook over een team dat altijd voor je klaar staat. Een team met innovatieve en ervaren mensen met kennis in zowel digitale- als logistieke oplossingen. Deze kennis delen wij graag met jou. Heb je vragen? Krijg minimaal 30 minuten de tijd om al je vragen te stellen. Wij zijn hiervoor jou!”

  Rick – Supervisor