Zeevracht makkelijk en snel geregeld.

Explect organiseert dagelijks wereldwijd zeevracht

Voor het verschepen van zeevracht moet je bij Explect zijn. Elke dag helpen we klanten net als jij met hun zeevracht te organiseren. Dit doen we zowel voor import als export, voor FCL, LCL, Ro/Ro en project lading. We hebben een wereldwijd netwerk waardoor we jou de beste services kunnen bieden. We zijn dan ook niet land specifiek maar klant specifiek. De klant staat bij ons centraal.
Makkelijk en snel een prijs?

Vul het formulier in en ontvang jouw prijs

White_arrow

  Vul het onderstaande formulier in en ontvang direct een prijs!

  Laden
  Lossen
  Ik wil een prijs voor ZeevrachtLuchtvrachtIntermodaalWegtransport
  Ik wil een prijs voor
  Aantal
  Lengte in cm
  Breedte in cm
  Hoogte in cm
  Gewicht in kg
  Soort goederen
  Email*
  Telefoon
  [mc4wp_checkbox]
  Online Platform

  Wil je weten waar jouw zending is?

  Vul je B/L nummer in.

   • Bl tracking:

    Wat is het Bl tracking? Er is geen standaard voor de vrachtbriefnummers. Elk transportbedrijf volgt eigen regels voor het genereren van BL-nummers. Vaak wordt Standard Carrier Alpha Code (SCAC) gebruikt als voorvoegsel voor het nummer, maar dat is niet verplicht. SCAC heeft meestal vier letters. In het algemeen kan een vrachtbriefnummer alfanumerieke symbolen bevatten. Wil je weten waar jouw zending vertrekt en aankomt? Dan kun je de tracking bij ons opvragen.

   boottrack
   Zeevracht
   • Deellading (LCL):

    Bij een deellading via zeevracht deel je de zeecontainer met andere importeurs-exporteurs. Deellading is interessant wanneer het volume van de zending nog te laag is voor een gehele container. De tarieven voor deellading worden berekend over het CBM (m3) en het gewicht. Explect helpt je bereken wat het kantelpunt is naar een FCL-zending.

   • Complete container (FCL):

    Bij FCL is de gehele container voor jou om te vullen. Er zullen geen andere importeurs of exporteurs gebruik maken van jouw container. De container die het meest gebruikt worden zijn: 20ft container (33m3 laadvolume), 40ft container (66m3 laadvolume) en een 40ft HC container (76m3 laadvolume). Naast de gebruikelijke containers bieden wij ook de optie voor special equipement (flatracks, open toppers, platform, etc.).

   • Gekoeld transport:

    Explect kan jouw goederen verzenden in gekoelde of temperatuur gecontroleerde containers om de goederen te beschermen tegen bederf en vochtigheid. De goederen kunnen dan op de ideale temperatuur voor jouw product worden verzonden. Gekoeld transport is helaas alleen mogelijk per gehele container. Deellading gekoeld vervoeren is helaas niet mogelijk.

   • Roll-on, Roll-off (RoRo):

    Passen jouw goederen niet in een container dan kun je gebruik maken van onze ro/ro dienst. Bij ro/ro worden de goederen op het schip geladen zonder dat er een container bij te pas komt. Goederen die vaak op basis van ro/ro verscheept worden zijn: auto’s, aanhangwagens, tractoren, campers of elk ander type zware machines of apparatuur op wielen.

   • Transloading Container Trucking:

    Mocht je niet de mogelijkheid hebben om een container te kunnen lossen dan kunnen wij de container ten alle tijden overladen op een trailer. Wij zorgen dan dat de container naar ons warehouse gebracht wordt. Hier zorgen wij ervoor dat de inhoud in een trailer geladen wordt. Door gebruik te maken van een vrachtwagen met laadklep kunnen wij vervolgens netjes de goederen lossen op het afleveradres.

   • Shippers Owned-Container aanschaf:

    Naast dat Explect helpt bij Shippers-Owned zendingen (waarbij de container van de verzender-ontvanger zelf is) bieden wij ook de optie aan om de container via ons aan te schaffen. Hierbij kunnen wij helpen met nieuwe containers, tweedehands containers of containers die nog éénmaal verscheept mogen worden. Dankzij onze inkoopcontracten bieden we de juiste prijs. Ook zorgen we er gelijk voor dat jouw container geleverd word waar nodig.

   • Documentatie:

    Als jij jouw zeevracht bij Explect boekt zorgen wij voor de juiste documentatie voor zowel import als export.

   • Transport verzekering:

    Het is verstandig om jouw zending aanvullend te verzekeren tegen schade of verlies. Zeker als je goederen gaat vervoeren die schade gevoelig zijn. Wij bieden bij al onze transporten een transport verzekering aan. Dit is voor jou een extra optie om je goederen te dekken.

   Wat bieden we je als Explect

   Wij hebben een buitengewoon:

   icon

   Ervaren team

   Transport en logistiek optimaal organiseren. Het Explect-team is daar een expert in.

   icon

   Logistiek platform

   Ontwikkeld voor de ondernemer. Zodat importeren en exporteren eenvoudig wordt.

   icon

   Wereldwijd netwerk

   Krijg toegang tot een wereldwijd netwerk. Ontdek de wereld samen met Explect!

   Online Platform
   martijn1.
   rick1.
   bart1.

   Meer dan online

   Vragen wij aan onze klanten hoe ze ons ervaren dan zeggen zij vaak; betrouwbaar, behulpzaam en vriendelijk. Want buiten dat ons logistieke platform jouw leven een stukje makkelijker maakt beschikken wij over een geweldig team. Ons team is een mix van innovatieve mensen met ervaring en kennis in zowel digitale oplossingen als in de logistieke sector. Deze kennis delen wij graag met jou. We leren je graag kennen en helpen je graag verder.   Niet gevonden wat je zocht, geen tijd om verder te zoeken?


   Geen probleem, laat ons je terug bellen of mailen.