Oranjeproducten uit China verkopen

Het EK Voetbal komt eraan. Vanaf half juni rolt de bal. Dat betekent dat de oranjegekte ergens tussen half mei en begin juni losbarst. Wil jij oranje-artikelen uit China in Nederland verkopen? Zorg dan dat begin mei de marketing goed staat. En dat half mei jouw producten uit China binnen zijn. Dit betekent dat je de fabriek in China uiterlijk half maart de opdracht moet geven.

Vraag Explect de logistiek te regelen. Dit voorkomt onnodige vertraging en/of kosten. Omdat Explect zorgt dat de producten bij jou worden afgeleverd, kun jij je volledig richten op de marketing en verkoop van deze Chinese oranjeproducten.

Verkopen via Google en Facebook

EK-artikelen verkopen doe je via Google en Facebook. Via Google vind je klanten die speciaal op zoek zijn naar een bepaald product. Een toeter of een sjaal. Zorg dat je je zowel organisch als betaald op de juiste zoektermen richt. Voor een zoektermenonderzoek zijn er op het internet heel veel tools te vinden.

marketing-producten-uit-china

Scoren met mooie foto’s

Voor de verkoop via Facebook richt je je voornamelijk op impulsaankopen. De foto of video moet er gelikt uitzien. En de klant moet het snel en eenvoudig kunnen bestellen. Bezuinig niet op het promotiemateriaal. Verkoop je oranjekleding? Regel dan een model. Dat verkoopt beter dan een foto van een los t-shirt.

Goede marketing is key

Als je je marketing goed uitvoert, heb je een klein deel van je voorraad al verkocht voordat de boot de Rotterdamse haven binnen vaart. Voor de rest verhoog je tussen half mei en half juni de advertentiebudgetten, zodat je meer klanten op je website krijgt. Hou je nog wat Chinese oranjeproducten over? Dan kunnen die tijdens het EK in de uitverkoop. Begin hier op tijd mee, want zodra Nederland is uitgeschakeld raak je jouw voorraad niet meer kwijt.

Voorkom vertraging van jouw producten uit China

Vraag Explect de logistiek van China naar Nederland te regelen. Wij zijn hierin gespecialiseerd. We kennen de weg en we weten exacte welke papier en documenten je nodig hebt. Explect voorkomt onnodige vertraging en/of kosten.