Luchtvracht

Wereldwijd luchtvracht makkelijk en snel

Als jouw expediteur bieden we een deur tot deur oplossing voor al jouw logistiek

We bieden een eenvoudig antwoord op het importeren en exporteren van al jouw goederen. Explect is gespecialiseerd in het organiseren van het verzenden en laten versturen van jouw goederen. Bij luchtvracht is snelheid de key tot succes. Zowel voor de beschikbaarheid van ruimte als de prijs onder controle te houden.

Do it yourself
import & export.

Wij maken de traditionele en complexe wereld van transport, toegankelijk voor iedereen. Zodat voor elk bedrijf the sky the limit is.

Douaneafhandeling zonder zorgen organiseren

Ga je importeren of exporteren dan krijg je te maken met de douane. Explect helpt elke dag ondernemingen net zoals jij met het organiseren van hun douane afhandelingen. Buiten dat we kunnen inklaren en uitklaren voor jou bieden we ook een adviserende rol

laura

“Samen ontdekken hoe we jou kunnen helpen? Boek afspraak in en we reserveren minimaal 30 minuten voor jou. Wij leiden je persoonlijk rond in onze onlineomgeving en beantwoorden al je vragen.”

Laura – Support

Makkelijk, snel en gratis
een vrijblijvende offerte ontvangen?

Vul dit formulier in en ontvang de opties in je mailbox (snel, middenweg en voordelig ).

  Laadadres

  Afleveradres

  Wat zou je transport moeten zijn? SNELVOORDELIGDE MIDDENWEG

  Aantal verpakkingen Soort verpakking

  Lengte (cm) Breedte(cm) Hoogte (cm) Gewicht (kg

  Email* Telefoonnummer

  Blijf flexibel

  Wij zorgen dat je makkelijk kan inspelen op de steeds veranderende vraag in je markt. Transporteer van één klein doosje tot een schip vol containers. Hoeveel, bepaal je zelf.

  Luchtvracht

  Luchtvracht

  Luchtvracht is in vele gevallen de snelste manier van vervoer. Dit is belangrijk als je te maken hebt met tijdsleveringen omdat er bijvoorbeeld een productie stil ligt of jij net een webshop hebt geopend. Ook als het nodig is om de voorraad van je goederen snel op peil te houden.

  Naast het organiseren van luchtvracht tussen verschillende luchthavens zorgt Explect door gebruik te maken van lokale agenten dat de goederen wereldwijd afgeleverd en op opgehaald kunnen worden van deur tot deur.

  Deze diensten bieden wij aan:
  • Express – 1-2 dagen voor dringende lading
  • Standaard – 3-5 dagen, flexibele keuze
  • Economy – 5-7 dagen, maximale kosteneffectiviteit
  • Project lading
  • Complete charter

  Voor speciale gevallen kan er altijd gekeken worden naar ‘dedicated’ mogelijkheden waarbij de gehele zending in teken staat van jouw goederen. Jouw zending heeft dan voorrang op alles en iedereen.

  We  hebben ook toegang tot een speciaal netwerk. Bij dit netwerk hebben wij de optie om een compleet vliegtuig te boeken. Dit kan van een kleiner vliegtuig tot vliegtuigen waar een complete zeecontainer in past.

  Medewerker4

  Meer dan online

  “Niet alleen ons logistieke platform maakt jouw leven een stukje makkelijker, wij beschikken ook over een team dat altijd voor je klaar staat. Een team met innovatieve en ervaren mensen met kennis in zowel digitale- als logistieke oplossingen. Deze kennis delen wij graag met jou. Heb je vragen? Krijg minimaal 30 minuten de tijd om al je vragen te stellen. Wij zijn hiervoor jou!”

  Rick – Supervisor

  Team Explect