importeren uit china

Expediteur China.

Wij helpen jou verder.

China is al jarenlang de handelspartners van Europa. Als expediteur in China helpen we graag bij alle import en export vanuit en naar China. Lees meer over de opties in China, kijk hieronder. Aangezien Explect lokale agenten als expediteur in China gebruikt, kunnen we zowel EXW als DAP organiseren laat ons adviseren in welke incoterm de beste optie is. We nemen de gehele handeling voor jouw import of export zending voor onze rekening en zorgen ervoor dat jouw zending via luchtvracht en/of zeevracht in China wordt afgeleverd of opgehaald. Of je nu die starter bent die wil gaan importeren of die ervaren onderneming die al jaren importeert. Explect biedt jou de oplossing tot makkelijk importeren uit China. Elke dag importeren we vanuit China zendingen voor ondernemingen net als die van jou. Wacht niet langer en ontdek hoe makkelijk importeren uit China kan zijn.

china
laura

“Samen ontdekken hoe we jou kunnen helpen? Boek afspraak in en we reserveren minimaal 30 minuten voor jou. Wij leiden je persoonlijk rond in onze onlineomgeving en beantwoorden al je vragen.”

Laura – Support

Makkelijk, snel en gratis
een vrijblijvende offerte ontvangen?

Vul dit formulier in en ontvang de opties in je mailbox (snel, middenweg en voordelig ).

  Laadadres

  Afleveradres

  Wat zou je transport moeten zijn? SNELVOORDELIGDE MIDDENWEG

  Aantal verpakkingen Soort verpakking

  Lengte (cm) Breedte(cm) Hoogte (cm) Gewicht (kg

  Email* Telefoonnummer

  Explect online: dé gateway naar de wereld van internationaal transport

  Waar je als ondernemer makkelijk en binnen enkele minuten zelf je transport regelt. Van 1 doosje tot meerdere containers.

  Importeren uit China

  Wie is jouw leverancier?

  Zorg er altijd voor dat jou leverancier alles op orde heeft. Vraag na hoeveel ervaring ze al hebben in het Exporteren van goederen. Hebben ze een Export license? Let er bij import uit China ook op dat je geen imitatie importeert en aangeklaagd kan worden.

  Incoterms

  Hoe makkelijk het ook lijkt, er zijn toch een aantal dingen om rekening mee te houden. Zo zullen leveranciers je vaak het aanbod doen om de goederen onder de incoterm CIF naar Rotterdam te sturen. Echter krijg je dan vaak nog een hoge rekening in Rotterdam. Wil je importeren per zeevracht doe dit dan onder de incoterm FOB dit is vaak gunstiger voor jou als ondernemer.

  Platformen

  Het vinden van een leverancier kan lastig zijn. Maar er zijn mogelijkheden zoals eerder gezegd via de handelsplatformen die worden aangeboden. Ben je al wat verder, dan kun je ook overwegen om naar China af te reizen om de fabriek te bezoeken of de leverancier te bezoeken.

  Expediteur voor import

  Verder is het handig om gebruik te maken van een expediteur voor import China. Explect is een expediteur die ervaring heeft met het importeren van goederen vanuit China. Ook bieden we een digitaal platform waarop je al je transport en logistiek kan organiseren.

  Expediteur Rick Onder

  Meer dan online

  “Niet alleen ons logistieke platform maakt jouw leven een stukje makkelijker, wij beschikken ook over een team dat altijd voor je klaar staat. Een team met innovatieve en ervaren mensen met kennis in zowel digitale- als logistieke oplossingen. Deze kennis delen wij graag met jou. Heb je vragen? Krijg minimaal 30 minuten de tijd om al je vragen te stellen. Wij zijn hiervoor jou!”

  Team Explect