Expediteur United Kingdom

Expediteur United Kingdom.

Wij helpen jou verder.

United Kingdom is al jarenlang de handelspartners van Europa. Als expediteur in United Kingdom helpen we graag bij alle import en export vanuit en naar United Kingdom. Lees meer over de opties in United Kingdom.

Aangezien Explect werkt met lokale agenten als expediteur United Kingdom, kunnen we zowel EXW als DAP organiseren.

Laat ons adviseren in welke incoterm de beste optie voor jou is. We nemen de gehele handeling voor jouw import of export zending voor onze rekening. We kunnen de complete afhandeling voor jou organiseren van deur tot deur.

Wij zorgen dat jou zending in United Kingdom wordt geleverd of opgehaald.

United Kingdom
laura

“Samen ontdekken hoe we jou kunnen helpen? Boek afspraak in en we reserveren minimaal 30 minuten voor jou. Wij leiden je persoonlijk rond in onze onlineomgeving en beantwoorden al je vragen.”

Laura – Support

Makkelijk, snel en gratis
een vrijblijvende offerte ontvangen?

Vul dit formulier in en ontvang de opties in je mailbox (snel, middenweg en voordelig ).

  Laadadres

  Afleveradres

  Wat zou je transport moeten zijn? SNELVOORDELIGDE MIDDENWEG

  Aantal verpakkingen Soort verpakking

  Lengte (cm) Breedte(cm) Hoogte (cm) Gewicht (kg

  Email* Telefoonnummer

  Explect online: dé gateway naar de wereld van internationaal transport

  Waar je als ondernemer makkelijk en binnen enkele minuten zelf je transport regelt. Van 1 doosje tot meerdere containers.

  Expediteur United Kingdom

  The United Kingdom maakt deel uit van Europa. Toch ligt er tussen Nederland en het Verenigd Koninkrijk een flink stuk zee. Explect heeft agenten in het Verenigd Koninkrijk. Dit zorgt voor meer mogelijkheden om te kunnen exporteren en importeren naar het Verenigd Koninkrijk. Ook hebben wij een goede koeriersdienst in het Verenigd Koninkrijk voor je klaar staan om met spoed te kunnen leveren binnen een dag. Wij kunnen de volgende diensten aanbieden richting het Verenigd Koninkrijk.

  • Groupage: 2 a 3 dagen
  • Complete lading: 2 dagen
  • Vertrekdagen: iedere dag
  • Vertrekdagen: iedere dag

  Exporteren naar United Kingdom

  Exporteren loopt veelal soepeler met een partij met verstand van zaken. Met onze ervaring en lokale partners haal jij alle kennis en kunde in huis zodat je zorgeloos kan exporteren naar het Verenigd Koninkrijk. We helpen je bij de voorbereiding, adviseren je over de incoterm en organiseren het complete transport. Wil jij soepel exporteren naar Verenigd Koninkrijk?

  Importeren uit United Kingdom

  Ga je importeren uit Verenigd Koninkrijk? Dan is het prettig als je één partner hebt die alles regelt. Als expediteur Verenigd Koninkrijk helpen we je bij de voorbereiding, organiseren we het transport en regelen we de documenten. Zo kan jij succesvol importeren uit Verenigd Koninkrijk.

  Expediteur Rick Onder

  Meer dan online

  “Niet alleen ons logistieke platform maakt jouw leven een stukje makkelijker, wij beschikken ook over een team dat altijd voor je klaar staat. Een team met innovatieve en ervaren mensen met kennis in zowel digitale- als logistieke oplossingen. Deze kennis delen wij graag met jou. Heb je vragen? Krijg minimaal 30 minuten de tijd om al je vragen te stellen. Wij zijn hiervoor jou!”

  Rick – Operations Expert

  Team Explect