Expediteur Singapore

Expediteur Singapore.

Wij helpen jou verder.

Singapore is al jarenlang de handelspartners van Europa. Als expediteur in Singapore helpen we graag bij alle import en export vanuit en naar Singapore. Lees meer over de opties in Singapore. Aangezien Explect werkt met lokale agenten als expediteur Singapore, kunnen we zowel EXW als DAP organiseren. Laat ons adviseren in welke incoterm de beste optie voor jou is. We nemen de gehele handeling voor jouw import of export zending voor onze rekening. We kunnen de complete afhandeling voor jou organiseren van deur tot deur. Wij zorgen dat jou zending in Singapore wordt geleverd of opgehaald.

Singapore
laura

“Samen ontdekken hoe we jou kunnen helpen? Boek afspraak in en we reserveren minimaal 30 minuten voor jou. Wij leiden je persoonlijk rond in onze onlineomgeving en beantwoorden al je vragen.”

Laura – Support

Makkelijk, snel en gratis
een vrijblijvende offerte ontvangen?

Vul dit formulier in en ontvang de opties in je mailbox (snel, middenweg en voordelig ).

  Laadadres

  Afleveradres

  Wat zou je transport moeten zijn? SNELVOORDELIGDE MIDDENWEG

  Aantal verpakkingen Soort verpakking

  Lengte (cm) Breedte(cm) Hoogte (cm) Gewicht (kg

  Email* Telefoonnummer

  Explect online: dé gateway naar de wereld van internationaal transport

  Waar je als ondernemer makkelijk en binnen enkele minuten zelf je transport regelt. Van 1 doosje tot meerdere containers.

  Expediteur Singapore

  Singapore, een land dat zich volop aan het ontwikkelen is. Singapore biedt voor jou als onderneming een hoop kansen voor import en export. Wil jij de mogelijkheden in Singapore ontdekken en gaan importeren of exporteren? Dan helpen we jou graag verder. Als expediteur Singapore weten we hoe de wandelwegen zijn. Samen met jou gaan we voor succes. Het transport van en naar Singapore gaat langs verschillende partijen. Als expediteur helpen we jou bij je voorbereiding, zodat je vooraf weet waar je aan toe bent en adviseren we je over de incoterm. We voeren het transport voor je uit, regelen de documenten en zorgen voor afhandeling bij de douane. Dat doen we voor zowel luchtvracht als voor zeevracht. Wil jij zonder zorgen importeren en exporteren naar Singapore?

  Importeren uit Singapore

  Ga je importeren uit Singapore? Dan is het prettig als je één partner hebt die alles regelt. Als expediteur Singapore helpen we je bij de voorbereiding, organiseren we het transport en regelen we de documenten. Zo kan jij succesvol importeren uit Singapore.

  Exporteren naar Singapore

  Exporteren loopt veelal soepeler met een partij met verstand van zaken. Met onze ervaring en lokale partners haal jij alle kennis en kunde in huis zodat je zorgeloos kan exporteren naar Singapore. We helpen je bij de voorbereiding, adviseren je over de incoterm en organiseren het complete transport. Wil jij soepel exporteren naar Singapore?

  Expediteur Rick Onder

  Meer dan online

  “Niet alleen ons logistieke platform maakt jouw leven een stukje makkelijker, wij beschikken ook over een team dat altijd voor je klaar staat. Een team met innovatieve en ervaren mensen met kennis in zowel digitale- als logistieke oplossingen. Deze kennis delen wij graag met jou. Heb je vragen? Krijg minimaal 30 minuten de tijd om al je vragen te stellen. Wij zijn hiervoor jou!”

  Rick – Operations Expert

  Team Explect