Expediteur Polen

Expediteur Polen.

Wij helpen jou verder.

Polen is al jarenlang de handelspartners van Europa. Als expediteur in Polen helpen we graag bij alle import en export vanuit en naar Polen. Lees meer over de opties in Polen. Aangezien Explect werkt met lokale agenten als expediteur Polen, kunnen we zowel EXW als DAP organiseren. Laat ons adviseren in welke incoterm de beste optie voor jou is. We nemen de gehele handeling voor jouw import of export zending voor onze rekening. We kunnen de complete afhandeling voor jou organiseren van deur tot deur. Wij zorgen dat jou zending in Polen wordt geleverd of opgehaald.

poland

“Samen ontdekken hoe we jou kunnen helpen? Boek een afspraak in en we reserveren minimaal 30 minuten voor jou. Wij leiden je persoonlijk rond in onze onlineomgeving en beantwoorden al je vragen.”

Laura – Support

Makkelijk, snel en gratis
een vrijblijvende offerte ontvangen?

Vul dit formulier in en ontvang de opties in je mailbox (snel, middenweg en voordelig ).

  Laadadres

  Afleveradres

  Wat zou je transport moeten zijn? SNELVOORDELIGDE MIDDENWEG

  Aantal verpakkingen Soort verpakking

  Lengte (cm) Breedte(cm) Hoogte (cm) Gewicht (kg

  Email* Telefoonnummer

  Explect online: dé gateway naar de wereld van internationaal transport

  Waar je als ondernemer makkelijk en binnen enkele minuten zelf je transport regelt. Van 1 doosje tot meerdere containers.

  Expediteur Polen

  Polen kent diverse goederen die worden geïmporteerd en geëxporteerd. Ben je op zoek naar een logistieke partner die al je transport Polen kan doen? Zowel import als export? Explect helpt je verder. Dankzij ons brede netwerk kunnen we bijna overal in geheel Polen leveren en laden. Zo kunnen we jouw transport Polen tot een succes maken. Om te zorgen dat je transport en logistiek geen obstakel is helpen wij je graag veder. Wij organiseren en navigeren het gehele traject voor jou. Zodat jouw import en export een succes wordt. Wat kunnen wij bieden:

  • Groupage: 3 tot 5 dagen
  • Complete ladingen: 2 tot 4 dagen
  • Vertrekdagen: iedere dag

  Exporteren naar Polen

  Exporteren loopt vaak soepeler met iemand met verstand van zaken. Met onze ervaring en lokale partners haal jij alle kennis en kunde in huis zodat je zorgeloos kan exporteren naar Polen. We helpen je bij de voorbereiding, adviseren je over de incoterm en organiseren het complete transport. Wil jij soepel exporteren naar Polen? Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact op.

  Importeren uit Polen

  Ben je van plan te gaan importeren naar Polen? Dan is het handig om een partner te hebben die alles voor je kan organiseren en navigeren. Dit zorgt ervoor dat jou import een succes verhaal wordt. We helpen je bij het gehele traject zodat jij je focus kan leggen op andere zaken. Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact op.

  Expediteur Rick Onder

  Meer dan online

  “Niet alleen ons logistieke platform maakt jouw leven een stukje makkelijker, wij beschikken ook over een team dat altijd voor je klaar staat. Een team met innovatieve en ervaren mensen met kennis in zowel digitale- als logistieke oplossingen. Deze kennis delen wij graag met jou. Heb je vragen? Krijg minimaal 30 minuten de tijd om al je vragen te stellen. Wij zijn hiervoor jou!”

  Rick – Operations Expert