Expediteur Peru

Expediteur Peru.

Wij helpen jou verder.

Peru is al jarenlang de handelspartners van Europa. Als expediteur in Peru helpen we graag bij alle import en export vanuit en naar Peru. Lees meer over de opties in Peru. Aangezien Explect werkt met lokale agenten als expediteur Peru, kunnen we zowel EXW als DAP organiseren. Laat ons adviseren in welke incoterm de beste optie voor jou is. We nemen de gehele handeling voor jouw import of export zending voor onze rekening. We kunnen de complete afhandeling voor jou organiseren van deur tot deur. Wij zorgen dat jou zending in Peru wordt geleverd of opgehaald.

Z-Amerika
ewe

Wij maken logistiek makkelijk

eenvoudig boeken, communicatie en samenwerken.

Makkelijk en snel een offerte ontvangen?

Vul het onderstaande formulier in en voor je het weet heb je een prijs.

  Laadadres

  Afleveradres

  Wat zou je transport moeten zijn? SNELVOORDELIGDE MIDDENWEG

  Aantal verpakkingen Soort verpakking

  Lengte (cm) Breedte(cm) Hoogte (cm) Gewicht (kg

  Email* Telefoonnummer

  Wij zorgen voor je logistiek

  Zodat jij je bedrijf kan laten groeien

  Ontdek de wereld.

  Op welk werelddeel liggen jouw kansen?

  Exporteren naar Peru

  Exporteren loopt veelal soepeler met een partij met verstand van zaken. Met onze ervaring en lokale partners haal jij alle kennis en kunde in huis zodat je zorgeloos kan exporteren naar Peru. We helpen je bij de voorbereiding, adviseren je over de incoterm en organiseren het complete transport.

  Wil jij soepel exporteren naar Peru?

  Importeren uit Peru

  Als je wilt gaan importeren dan begin je aan een mooi avontuur. Voor een succesvol avontuur is een goede voorbereiding essentieel. Als expediteur import helpen we je graag verder. Zo kunnen we je helpen met het volledige traject. Van het transport voorbereiden en organiseren tot en met het afleveren.

  Expediteur Peru

  Als expediteur Peru kennen we de in’s & out’s van het transport van dit Zuid-Amerikaanse land. We importeren en exporteren uit Peru zowel via luchtvracht als zeevracht. Het transport Peru gaat altijd via verschillende partijen. Goed voor jou om te weten dat Explect jouw ”single point” of contact is en dat wij het volledig voor je organiseren. Voor ons start dat bij de voorbereiding waar we jou import of export samen met je bespreken. Dat begint met kijken op welke manier het kan, wat de beste incoterm is, welke documenten nodig zijn en we geven een volledig overzicht van de kosten.

  Zo gaan we aan de slag met het organiseren van het volledige traject, inclusief documenten en douane-afhandeling.

  Wil jij de kansen in Peru benutten?

  Ontdekken hoe wij jou kunnen helpen?

  We helpen je graag verder, want we houden van samen groeien.

  Meer dan online

  Als wij aan onze klanten vragen hoe ze ons ervaren, dan horen we vaak: betrouwbaar, behulpzaam en vriendelijk. Want niet alleen maakt ons logistieke platform jouw leven een stukje makkelijker, wij beschikken ook over een geweldig team. Ons team bestaat uit innovatieve mensen met ervaring en kennis in zowel digitale oplossingen als in de logistieke sector. Deze kennis delen wij graag met jou. We leren je graag kennen en helpen je graag verder.

  Niet gevonden wat je zocht, geen tijd om verder te zoeken?

  Geen probleem, laat ons je terugbellen of mailen.