Expediteur Peru

Expediteur Peru.

Wij helpen jou verder.

Peru is al jarenlang de handelspartners van Europa. Als expediteur in Peru helpen we graag bij alle import en export vanuit en naar Peru. Lees meer over de opties in Peru. Aangezien Explect werkt met lokale agenten als expediteur Peru, kunnen we zowel EXW als DAP organiseren. Laat ons adviseren in welke incoterm de beste optie voor jou is. We nemen de gehele handeling voor jouw import of export zending voor onze rekening. We kunnen de complete afhandeling voor jou organiseren van deur tot deur. Wij zorgen dat jou zending in Peru wordt geleverd of opgehaald.

peru

“Samen ontdekken hoe we jou kunnen helpen? Boek afspraak in en we reserveren minimaal 30 minuten voor jou. Wij leiden je persoonlijk rond in onze onlineomgeving en beantwoorden al je vragen.”

Bart – Founder

Makkelijk, snel en gratis
een vrijblijvende offerte ontvangen?

Vul dit formulier in en ontvang de opties in je mailbox (snel, middenweg en voordelig ).

  Laadadres

  Afleveradres

  Wat zou je transport moeten zijn? SNELVOORDELIGDE MIDDENWEG

  Aantal verpakkingen Soort verpakking

  Lengte (cm) Breedte(cm) Hoogte (cm) Gewicht (kg

  Email* Telefoonnummer

  Explect online: dé gateway naar de wereld van internationaal transport

  Waar je als ondernemer makkelijk en binnen enkele minuten zelf je transport regelt. Van 1 doosje tot meerdere containers.

  Expediteur Peru

  Als expediteur Peru kennen we de in’s & out’s van het transport van dit Zuid-Amerikaanse land. We importeren en exporteren uit Peru zowel via luchtvracht als zeevracht. Het transport Peru gaat altijd via verschillende partijen. Goed voor jou om te weten dat Explect jouw ”single point” of contact is en dat wij het volledig voor je organiseren. Voor ons start dat bij de voorbereiding waar we jou import of export samen met je bespreken. Dat begint met kijken op welke manier het kan, wat de beste incoterm is, welke documenten nodig zijn en we geven een volledig overzicht van de kosten.

  Zo gaan we aan de slag met het organiseren van het volledige traject, inclusief documenten en douane-afhandeling.

  Wil jij de kansen in Peru benutten?

  Exporteren naar Peru

  Exporteren loopt veelal soepeler met een partij met verstand van zaken. Met onze ervaring en lokale partners haal jij alle kennis en kunde in huis zodat je zorgeloos kan exporteren naar Peru. We helpen je bij de voorbereiding, adviseren je over de incoterm en organiseren het complete transport.

  Wil jij soepel exporteren naar Peru?

  Importeren uit Peru

  Als je wilt gaan importeren dan begin je aan een mooi avontuur. Voor een succesvol avontuur is een goede voorbereiding essentieel. Als expediteur import helpen we je graag verder. Zo kunnen we je helpen met het volledige traject. Van het transport voorbereiden en organiseren tot en met het afleveren.

  Expediteur Rick Onder

  Meer dan online

  “Niet alleen ons logistieke platform maakt jouw leven een stukje makkelijker, wij beschikken ook over een team dat altijd voor je klaar staat. Een team met innovatieve en ervaren mensen met kennis in zowel digitale- als logistieke oplossingen. Deze kennis delen wij graag met jou. Heb je vragen? Krijg minimaal 30 minuten de tijd om al je vragen te stellen. Wij zijn hiervoor jou!”

  Rick – Operations Expert