Expediteur Oceanië

Expediteur Oceanië

Wij helpen jou verder.

Het Oceanië heeft verschillende landen met goede handelskanalen voor zowel import als export. Als expediteur van Oceanië helpen we u graag bij alle import en export vanuit Oceanië. Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor import en export? Oceanië is van oorsprong de verzamelnaam voor eilandgroepen Polynesië, Melanesië en Micronesië in de Grote of Stille Oceaan. Wanneer je spreekt over het continent Oceanië, worden ook Nieuw-Zeeland, Nieuw-Guinea en Australië bedoeld. We organiseren het gehele transport van of naar het Oceanië. We organiseren het gehele transport van inclusief alle bijkomende zaken, zoals verzekeringen, douane-afhandeling en aanvullend vervoer. De meest populaire landen zijn Australië, Indonesië en Nieuw-Zeeland.

laptop + handen

“Samen ontdekken hoe we jou kunnen helpen? Boek een afspraak in en we reserveren minimaal 30 minuten voor jou. Wij leiden je persoonlijk rond in onze onlineomgeving en beantwoorden al je vragen.”

Laura – Support

Makkelijk, snel en gratis
een vrijblijvende offerte ontvangen?

Vul dit formulier in en ontvang de opties in je mailbox (snel, middenweg en voordelig ).

  Laadadres

  Afleveradres

  Wat zou je transport moeten zijn? SNELVOORDELIGDE MIDDENWEG

  Aantal verpakkingen Soort verpakking

  Lengte (cm) Breedte(cm) Hoogte (cm) Gewicht (kg

  Email* Telefoonnummer

  Explect online: dé gateway naar de wereld van internationale
  transport

  Waar je als ondernemer makkelijk en binnen enkele minuten zelf je transport regelt. Van 1 doosje tot meerdere containers.

  Importeren uit Oceanië.

  Ben je een importeur of wil je gaan importeren? Dan helpen we je graag verder. Als expediteur helpen we ke verder. Met onze kennis en ervaring helpen we met importeren, zo helpen we met de juiste keuze maken in de incoterm, welke documenten nodig zijn en heb je vooraf inzicht in de totale kosten. Op deze manier organiseren we jouw import van start tot finish. Je kunt zonder zorgen importeren met Explect.

  Exporteren uit Oceanië.

  Wil je exporteren? Geweldig, want export biedt uitstekende kansen. Met onze hulp kunt je jouw goederen wereldwijd leveren. Wij verzorgen deur-tot-deur export transporten samen met onze lokale partners wereldwijd. Bovendien helpen we jou met al jouw exportvragen. We zijn expert in het organiseren van export documenten, de Incoterms, de douane en het natuurlijk het transport. We delen die kennis met je zodat we kunnen samenwerken aan een succesvol exportavontuur. Ontdek jouw exportkansen met ons! En maak van jouw export een succes.

  Expediteur Rick Onder

  Meer dan online

  “Niet alleen ons logistieke platform maakt jouw leven een stukje makkelijker, wij beschikken ook over een team dat altijd voor je klaar staat. Een team met innovatieve en ervaren mensen met kennis in zowel digitale- als logistieke oplossingen. Deze kennis delen wij graag met jou. Heb je vragen? Krijg minimaal 30 minuten de tijd om al je vragen te stellen. Wij zijn hiervoor jou!”

  Rick – Operations Expert