Expediteur Nieuw-Zeeland

Nieuw-Zeeland

Wij helpen jou verder.

Nieuw-Zeeland is al jarenlang de handelspartners van Europa. Als expediteur in Nieuw-Zeeland helpen we graag bij alle import en export vanuit en naar Nieuw-Zeeland. Lees meer over de opties in Nieuw-Zeeland, kijk hieronder. Aangezien Explect lokale agenten als expediteur in Nieuw-Zeeland gebruikt, kunnen we zowel EXW als DAP organiseren laat ons adviseren in welke incoterm de beste optie is. We nemen de gehele handeling voor jouw import of export zending voor onze rekening en zorgen ervoor dat jouw zending via luchtvracht en/of zeevracht in Nieuw-Zeeland wordt afgeleverd of opgehaald.

oca
ewe

Wij maken logistiek makkelijk

eenvoudig boeken, communicatie en samenwerken.

Makkelijk en snel een offerte ontvangen?

Vul het onderstaande formulier in en voor je het weet heb je een prijs.

  Laadadres

  Afleveradres

  Wat zou je transport moeten zijn? SNELVOORDELIGDE MIDDENWEG

  Aantal verpakkingen Soort verpakking

  Lengte (cm) Breedte(cm) Hoogte (cm) Gewicht (kg

  Email* Telefoonnummer

  Wij zorgen voor je logistiek

  Zodat jij je bedrijf kan laten groeien

  Ontdek de wereld.

  Op welk werelddeel liggen jouw kansen?

  Expediteur Nieuw-Zeeland

  Nieuw-Zeeland kent diverse producten voor zowel import als export. Nieuw-Zeeland biedt diverse mogelijkheden voor importeren en exporteren.
  De import en export mogelijkheden ontdekken in Nieuw-Zeeland? Dan helpen wij jou graag verder, om te zorgen dat al jou import en export een succes wordt.
  Als je gaat importeren of exporteren uit Nieuw-Zeeland dan komen er diverse partijen voorbij. Het is belangrijk om dan de controle te houden. Daarom is het handig om gebruik te maken van een Expediteur Nieuw-Zeeland.

  Exporteren naar Nieuw-Zeeland

  Exporteren loopt veelal soepeler met een partij met verstand van zaken. Met onze ervaring en lokale partners haal jij alle kennis en kunde in huis zodat je zorgeloos kan exporteren naar Nieuw-Zeeland. We helpen je bij de voorbereiding, adviseren je over de incoterm en organiseren het complete transport.

  Wil jij soepel exporteren naar Nieuw-Zeeland?

  Importeren uit Nieuw-Zeeland

  Ga je importeren uit Nieuw-Zeeland? Dan is het prettig als je één partner hebt die alles regelt. Als expediteur Nieuw-Zeeland helpen we je bij de voorbereiding, organiseren we het transport en regelen we de documenten.

  Zo kan jij succesvol importeren uit Nieuw-Zeeland.

  Makkelijk importeren en exporteren

  Wij maken het mogelijk

  Meer dan online

  Als wij aan onze klanten vragen hoe ze ons ervaren, dan horen we vaak: betrouwbaar, behulpzaam en vriendelijk. Want niet alleen maakt ons logistieke platform jouw leven een stukje makkelijker, wij beschikken ook over een geweldig team. Ons team bestaat uit innovatieve mensen met ervaring en kennis in zowel digitale oplossingen als in de logistieke sector. Deze kennis delen wij graag met jou. We leren je graag kennen en helpen je graag verder.

  Niet gevonden wat je zocht, geen tijd om verder te zoeken?

  Geen probleem, laat ons je terugbellen of mailen.