Expediteur Nieuw-Zeeland

Nieuw-Zeeland

Wij helpen jou verder.

Nieuw-Zeeland is al jarenlang de handelspartners van Europa. Als expediteur in Nieuw-Zeeland helpen we graag bij alle import en export vanuit en naar Nieuw-Zeeland. Lees meer over de opties in Nieuw-Zeeland, kijk hieronder. Aangezien Explect lokale agenten als expediteur in Nieuw-Zeeland gebruikt, kunnen we zowel EXW als DAP organiseren laat ons adviseren in welke incoterm de beste optie is. We nemen de gehele handeling voor jouw import of export zending voor onze rekening en zorgen ervoor dat jouw zending via luchtvracht en/of zeevracht in Nieuw-Zeeland wordt afgeleverd of opgehaald.

New Zealand

“Samen ontdekken hoe we jou kunnen helpen? Boek een afspraak in en we reserveren minimaal 30 minuten voor jou. Wij leiden je persoonlijk rond in onze onlineomgeving en beantwoorden al je vragen.”

Laura – Support

Makkelijk, snel en gratis
een vrijblijvende offerte ontvangen?

Vul dit formulier in en ontvang de opties in je mailbox (snel, middenweg en voordelig ).

  Laadadres

  Afleveradres

  Wat zou je transport moeten zijn? SNELVOORDELIGDE MIDDENWEG

  Aantal verpakkingen Soort verpakking

  Lengte (cm) Breedte(cm) Hoogte (cm) Gewicht (kg

  Email* Telefoonnummer

  Explect online: dé gateway naar de wereld van internationaal transport

  Waar je als ondernemer makkelijk en binnen enkele minuten zelf je transport regelt. Van 1 doosje tot meerdere containers.

  Expediteur Nieuw-Zeeland

  Nieuw-Zeeland kent diverse producten voor zowel import als export. Nieuw-Zeeland biedt diverse mogelijkheden voor importeren en exporteren.
  De import en export mogelijkheden ontdekken in Nieuw-Zeeland? Dan helpen wij jou graag verder, om te zorgen dat al jou import en export een succes wordt.
  Als je gaat importeren of exporteren uit Nieuw-Zeeland dan komen er diverse partijen voorbij. Het is belangrijk om dan de controle te houden. Daarom is het handig om gebruik te maken van een Expediteur Nieuw-Zeeland.

  Exporteren naar Nieuw-Zeeland

  Exporteren loopt veelal soepeler met een partij met verstand van zaken. Met onze ervaring en lokale partners haal jij alle kennis en kunde in huis zodat je zorgeloos kan exporteren naar Nieuw-Zeeland. We helpen je bij de voorbereiding, adviseren je over de incoterm en organiseren het complete transport.

  Wil jij soepel exporteren naar Nieuw-Zeeland?

  Importeren uit Nieuw-Zeeland

  Ga je importeren uit Nieuw-Zeeland? Dan is het prettig als je één partner hebt die alles regelt. Als expediteur Nieuw-Zeeland helpen we je bij de voorbereiding, organiseren we het transport en regelen we de documenten.

  Zo kan jij succesvol importeren uit Nieuw-Zeeland.

  Expediteur Rick Onder

  Meer dan online

  “Niet alleen ons logistieke platform maakt jouw leven een stukje makkelijker, wij beschikken ook over een team dat altijd voor je klaar staat. Een team met innovatieve en ervaren mensen met kennis in zowel digitale- als logistieke oplossingen. Deze kennis delen wij graag met jou. Heb je vragen? Krijg minimaal 30 minuten de tijd om al je vragen te stellen. Wij zijn hiervoor jou!”

  Rick – Operations Expert