Expediteur Nederland

Expediteur Nederland.

Wij helpen jou verder.

Nederland is al jarenlang de handelspartners van Europa. Als expediteur in Nederland helpen we graag bij alle import en export vanuit en naar Nederland. Lees meer over de opties in Nederland, kijk hieronder. Aangezien Explect lokale agenten als expediteur in Nederland gebruikt, kunnen we zowel EXW als DAP organiseren laat ons adviseren in welke incoterm de beste optie is. We nemen de gehele handeling voor jouw import of export zending voor onze rekening en zorgen ervoor dat jouw zending via luchtvracht en/of zeevracht in Nederland wordt afgeleverd of opgehaald.

Netherlands

“Samen ontdekken hoe we jou kunnen helpen? Boek een afspraak in en we reserveren minimaal 30 minuten voor jou. Wij leiden je persoonlijk rond in onze onlineomgeving en beantwoorden al je vragen.”

Laura – Support

Makkelijk, snel en gratis
een vrijblijvende offerte ontvangen?

Vul dit formulier in en ontvang de opties in je mailbox (snel, middenweg en voordelig ).

  Laadadres

  Afleveradres

  Wat zou je transport moeten zijn? SNELVOORDELIGDE MIDDENWEG

  Aantal verpakkingen Soort verpakking

  Lengte (cm) Breedte(cm) Hoogte (cm) Gewicht (kg

  Email* Telefoonnummer

  Explect online: dé gateway naar de wereld van internationaal transport

  Waar je als ondernemer makkelijk en binnen enkele minuten zelf je transport regelt. Van 1 doosje tot meerdere containers.

  Expediteur Nederland

  Bespaar tijd en kosten samen Explect wij ontzorgen jou van de logistieke sleur. Want wij zorgen ervoor dat op het juiste momenten, de juiste goederen, op de juiste plek komen. Elke dag organiseren wij voor bedrijven zoals die van jou hun transport. En met succes want klanten blijven ook echt klant.

  Op zoek naar een partner die jouw volledige transport en logistiek organiseert?  Als expediteur helpen wij bij de uitdagingen van jouw (inter)nationaal transport. Bij transport en logistiek zijn er veel partijen betrokken. Dat vraagt kennis van:

  • Documenten
  • Douane
  • Import & Export
  • Vervoersmiddelen
  • Wet & regelgeving

  Deze kennis hebben wij en delen dit graag met jou. Bovendien zijn wij je enige aanspreekpunt, dat scheelt tijd en energie. Wij zijn één partner met al die kennis. Als jouw logistieke partner regelen wij het gehele traject. Dit scheelt tijd en energie die je overhoudt voor jouw bedrijf. Nieuwsgierig geworden naar onze opties? Ontdek hoe makkelijk transport en logistiek kan zijn samen met Explect!

  Wat je allemaal makkelijk en snel met Explect kan organiseren?

  • Groupage zendingen
  • Complete trailers
  • Koerier
  • Pakketten
  • Zeevracht
  • Luchtvracht
  • Projectlading
  • Douane afhandeling

  Daarnaast is Explect van op dit moment de meest digitale expediteur. We hebben namelijk een logistiek platform waar jij al jouw transporten van offerte tot de boeking zelf makkelijk online kan organiseren. Wil je toch graag van persoon tot persoon contact. Geen probleem doordat we zoveel digitaliseren hebben we meer tijd over voor jou.

  Exporteren

  Wil je gaan exporteren? Mooi, want exporteren biedt grote kansen. Met onze hulp kun jij je goederen wereldwijd leveren. Wij verzorgen de export van deur tot deur samen met onze lokale partners wereldwijd. Bovendien helpen wij jou met al je exportvragen. Wij hebben de kennis over de documenten, de incoterms, de douane en het transport. Die kennis delen wij met jou, zodat wij samen kunnen werken aan een succesvol export avontuur. Verken met ons jouw exportkansen! En maak van jouw export een succes.

  Importeren

  Ben je importeur of wil je gaan importeren? Dan helpen wij je graag verder. Als expediteur helpen wij je ook echt verder. Met onze kennis en ervaring weet je vooraf waar je aan toe bent. Zo weet je hoe je kunt importeren, welke incoterm je het beste kunt gebruiken, welke documenten je nodig hebt en je hebt vooraf inzicht in de totale kosten. Zo organiseren wij jouw import van begin tot eind. Zorgeloos importeren doe je met Explect.

  Expediteur Rick Onder

  Meer dan online

  “Niet alleen ons logistieke platform maakt jouw leven een stukje makkelijker, wij beschikken ook over een team dat altijd voor je klaar staat. Een team met innovatieve en ervaren mensen met kennis in zowel digitale- als logistieke oplossingen. Deze kennis delen wij graag met jou. Heb je vragen? Krijg minimaal 30 minuten de tijd om al je vragen te stellen. Wij zijn hiervoor jou!”