Expediteur Maleisië

Expediteur Maleisië.

Wij helpen jou verder.

Maleisië is al jarenlang de handelspartners van Europa. Als expediteur in Maleisië helpen we graag bij alle import en export vanuit en naar Maleisië. Lees meer over de opties in Maleisië, kijk hieronder. Aangezien Explect lokale agenten als expediteur in Maleisië gebruikt, kunnen we zowel EXW als DAP organiseren laat ons adviseren in welke incoterm de beste optie is. We nemen de gehele handeling voor jouw import of export zending voor onze rekening en zorgen ervoor dat jouw zending via luchtvracht en/of zeevracht in Maleisië wordt afgeleverd of opgehaald.

Malaysia

“Samen ontdekken hoe we jou kunnen helpen? Boek een afspraak in en we reserveren minimaal 30 minuten voor jou. Wij leiden je persoonlijk rond in onze onlineomgeving en beantwoorden al je vragen.”

Laura – Support

Makkelijk, snel en gratis
een vrijblijvende offerte ontvangen?

Vul dit formulier in en ontvang de opties in je mailbox (snel, middenweg en voordelig ).

  Laadadres

  Afleveradres

  Wat zou je transport moeten zijn? SNELVOORDELIGDE MIDDENWEG

  Aantal verpakkingen Soort verpakking

  Lengte (cm) Breedte(cm) Hoogte (cm) Gewicht (kg

  Email* Telefoonnummer

  Explect online: dé gateway naar de wereld van internationaal transport

  Waar je als ondernemer makkelijk en binnen enkele minuten zelf je transport regelt. Van 1 doosje tot meerdere containers.

  Als expediteur Maleisië weten wij waar je op moet letten wanneer je importeert vanuit Maleisië of er juist naartoe exporteert. Vanaf Maleisië zijn er verschillende mogelijkheden qua transport. Zo kan je via luchtvracht en via zeevracht goederen van of naar Maleisië vervoeren.

  Het transport Maleisië loopt via verschillende partijen. Om deze reden is het slim om een expediteur te gebruiken. Een expediteur is jouw enige aanspreekpunt en zorgt voor het transport, de documentatie en de douaneformaliteiten. Het transport kan op verschillende manieren uitgevoerd worden. Zo kunnen wij doormiddel van lokale agenten zowel EXW als FOB aanbieden. FOB Port Kelang aanbieden is dus voor ons geen probleem!

  Wil jij advies over de beste transportsoort of ben je benieuwd naar onze tarieven? Bel ons dan gerust of ontvang een prijs door middel van de tool onderaan de pagina.

  Wil jij de kansen in Maleisië benutten?

  Expediteur Rick Onder

  Meer dan online

  “Niet alleen ons logistieke platform maakt jouw leven een stukje makkelijker, wij beschikken ook over een team dat altijd voor je klaar staat. Een team met innovatieve en ervaren mensen met kennis in zowel digitale- als logistieke oplossingen. Deze kennis delen wij graag met jou. Heb je vragen? Krijg minimaal 30 minuten de tijd om al je vragen te stellen. Wij zijn hiervoor jou!”

  Rick – Operations Expert