Expediteur Italië

Expediteur Italië.

Wij helpen jou verder.

Italië is al jarenlang de handelspartners van Europa. Als expediteur in Italië helpen we graag bij alle import en export vanuit en naar Italië. Lees meer over de opties in Italië, kijk hieronder. Aangezien Explect lokale agenten als expediteur in Italië gebruikt, kunnen we zowel EXW als DAP organiseren laat ons adviseren in welke incoterm de beste optie is. We nemen de gehele handeling voor jouw import of export zending voor onze rekening en zorgen ervoor dat jouw zending via luchtvracht en/of zeevracht in Italië wordt afgeleverd of opgehaald.

Europa
ewe

Wij maken logistiek makkelijk

eenvoudig boeken, communicatie en samenwerken.

Makkelijk en snel een offerte ontvangen?

Vul het onderstaande formulier in en voor je het weet heb je een prijs.

  Laadadres

  Afleveradres

  Wat zou je transport moeten zijn? SNELVOORDELIGDE MIDDENWEG

  Aantal verpakkingen Soort verpakking

  Lengte (cm) Breedte(cm) Hoogte (cm) Gewicht (kg

  Email* Telefoonnummer

  Wij zorgen voor je logistiek

  Zodat jij je bedrijf kan laten groeien

  Ontdek de wereld.

  Op welk werelddeel liggen jouw kansen?

  Expediteur Italië

  Italië, een land van import en export. Een belangrijk land binnen de EU op het gebied van steen, hout, kleding en machines. Transport Italië regelen? Explect helpt je graag!
  Explect heeft al jaren lange ervaring op het gebied van Italië. Dit heeft geleid tot een breed en betrouwbaar netwerk. Waardoor elk transport richting Italië mogelijk is. Of het nou transport met de weg is of intermodaal? Groupage of een gehele container? Zelfs koerierswerk vanuit Italië is geen probleem! Ook een succes maken van jouw transport Italië? Vraag vrijblijvend een offerte aan of kom in contact!

  Exporteren naar Italië

  Exporteren loopt veelal soepeler met een partij met verstand van zaken. Met onze ervaring en lokale partners haal jij alle kennis en kunde in huis zodat je zorgeloos kan exporteren naar Italië. We helpen je bij de voorbereiding, adviseren je over de incoterm en organiseren het complete transport. Wil jij soepel exporteren naar Italië?

  Importeren uit Italië

  Ga je importeren uit Italië? Dan is het prettig als je één partner hebt die alles regelt. Als expediteur Italië helpen we je bij de voorbereiding, organiseren we het transport en regelen we de documenten. Zo kan jij succesvol importeren uit Italië.

  Ontdekken hoe wij jou kunnen helpen?

  We helpen je graag verder, want we houden van samen groeien.

  Meer dan online

  Als wij aan onze klanten vragen hoe ze ons ervaren, dan horen we vaak: betrouwbaar, behulpzaam en vriendelijk. Want niet alleen maakt ons logistieke platform jouw leven een stukje makkelijker, wij beschikken ook over een geweldig team. Ons team bestaat uit innovatieve mensen met ervaring en kennis in zowel digitale oplossingen als in de logistieke sector. Deze kennis delen wij graag met jou. We leren je graag kennen en helpen je graag verder.

  Niet gevonden wat je zocht, geen tijd om verder te zoeken?

  Geen probleem, laat ons je terugbellen of mailen.