Expediteur Italië

Expediteur Italië.

Wij helpen jou verder.

Italië is al jarenlang de handelspartners van Europa. Als expediteur in Italië helpen we graag bij alle import en export vanuit en naar Italië. Lees meer over de opties in Italië, kijk hieronder. Aangezien Explect lokale agenten als expediteur in Italië gebruikt, kunnen we zowel EXW als DAP organiseren laat ons adviseren in welke incoterm de beste optie is. We nemen de gehele handeling voor jouw import of export zending voor onze rekening en zorgen ervoor dat jouw zending via luchtvracht en/of zeevracht in Italië wordt afgeleverd of opgehaald.

Italy

“Samen ontdekken hoe we jou kunnen helpen? Boek een afspraak in en we reserveren minimaal 30 minuten voor jou. Wij leiden je persoonlijk rond in onze onlineomgeving en beantwoorden al je vragen.”

Laura – Support

Makkelijk, snel en gratis
een vrijblijvende offerte ontvangen?

Vul dit formulier in en ontvang de opties in je mailbox (snel, middenweg en voordelig ).

  Laadadres

  Afleveradres

  Wat zou je transport moeten zijn? SNELVOORDELIGDE MIDDENWEG

  Aantal verpakkingen Soort verpakking

  Lengte (cm) Breedte(cm) Hoogte (cm) Gewicht (kg

  Email* Telefoonnummer

  Explect online: dé gateway naar de wereld van internationaal transport

  Waar je als ondernemer makkelijk en binnen enkele minuten zelf je transport regelt. Van 1 doosje tot meerdere containers.

  Expediteur Italië

  Italië, een land van import en export. Een belangrijk land binnen de EU op het gebied van steen, hout, kleding en machines. Transport Italië regelen? Explect helpt je graag!
  Explect heeft al jaren lange ervaring op het gebied van Italië. Dit heeft geleid tot een breed en betrouwbaar netwerk. Waardoor elk transport richting Italië mogelijk is. Of het nou transport met de weg is of intermodaal? Groupage of een gehele container? Zelfs koerierswerk vanuit Italië is geen probleem! Ook een succes maken van jouw transport Italië? Vraag vrijblijvend een offerte aan of kom in contact!

  Exporteren naar Italië

  Exporteren loopt veelal soepeler met een partij met verstand van zaken. Met onze ervaring en lokale partners haal jij alle kennis en kunde in huis zodat je zorgeloos kan exporteren naar Italië. We helpen je bij de voorbereiding, adviseren je over de incoterm en organiseren het complete transport. Wil jij soepel exporteren naar Italië?

  Importeren uit Italië

  Ga je importeren uit Italië? Dan is het prettig als je één partner hebt die alles regelt. Als expediteur Italië helpen we je bij de voorbereiding, organiseren we het transport en regelen we de documenten. Zo kan jij succesvol importeren uit Italië.

  Expediteur Rick Onder

  Meer dan online

  “Niet alleen ons logistieke platform maakt jouw leven een stukje makkelijker, wij beschikken ook over een team dat altijd voor je klaar staat. Een team met innovatieve en ervaren mensen met kennis in zowel digitale- als logistieke oplossingen. Deze kennis delen wij graag met jou. Heb je vragen? Krijg minimaal 30 minuten de tijd om al je vragen te stellen. Wij zijn hiervoor jou!”