Expediteur Indonesië

Expediteur Indonesië.

Wij helpen jou verder.

Indonesië is al jarenlang de handelspartners van Europa. Als expediteur in Indonesië helpen we graag bij alle import en export vanuit en naar Indonesië. Lees meer over de opties in Indonesië, kijk hieronder. Aangezien Explect lokale agenten als expediteur in Indonesië gebruikt, kunnen we zowel EXW als DAP organiseren laat ons adviseren in welke incoterm de beste optie is. We nemen de gehele handeling voor jouw import of export zending voor onze rekening en zorgen ervoor dat jouw zending via luchtvracht en/of zeevracht in Indonesië wordt afgeleverd of opgehaald.

oca
ewe

Wij maken logistiek makkelijk

eenvoudig boeken, communicatie en samenwerken.

Makkelijk en snel een offerte ontvangen?

Vul het onderstaande formulier in en voor je het weet heb je een prijs.

  Laadadres

  Afleveradres

  Wat zou je transport moeten zijn? SNELVOORDELIGDE MIDDENWEG

  Aantal verpakkingen Soort verpakking

  Lengte (cm) Breedte(cm) Hoogte (cm) Gewicht (kg

  Email* Telefoonnummer

  Wij zorgen voor je logistiek

  Zodat jij je bedrijf kan laten groeien

  Ontdek de wereld.

  Op welk werelddeel liggen jouw kansen?

  Expediteur Indonesië

  Indonesië ligt in Zuidoost-Azië en is wereldwijd de grootste eilandstaat. Qua inwoners aantallen is Indonesië het op drie na grootste land van de wereld. Dit maakt het vaak interessant om in een land als Indonesië je producten op de markt te brengen. Veelal wordt er naar Indonesië verscheept. Ben je op zoek naar een expediteur Indonesië die je helpt met al jou import en export? Explect helpt je verder en zorgt voor een vertrouwde aanpak! Alles overzichtelijk op elkaar afgestemd waarbij jij bepaald!

  Als expediteur Indonesië organiseren we het volledige traject en houden voor jou de regie. Zo heb jij maar één partner nodig.

  Wil jij voorbereid zijn op Indonesië?

  Exporteren naar Indonesië

  Exporteren naar Indonesië vraagt net iets meer dan alleen het organiseren van het transport. Met onze partners kunnen wij DDP leveren in Indonesië. Maar als Explect beginnen we eerst met de voorbereiding, hier adviseren we je over de incoterm, geven je verschillende oplossingsmogelijkheden voor het transport en krijg je vooraf inzicht in de kosten. Zo krijg jij een complete service. Wil jij met ons exporteren naar Indonesië?

  Importeren uit Indonesië

  Importeren uit Indonesië biedt jou kansen. Als expediteur Indonesië kunnen we je ”door to door” service leveren, zodat jij zelfs Ex-Works kan importeren. We helpen je vanaf de voorbereiding. Dat betekent de we je adviseren over de incoterm, verschillende opties voor transport geven en een volledig inzicht in de kosten. Natuurlijk organiseren we het gehele traject voor je.

  Wil jij je importkansen met Indonesië benutten?

  Ontdekken hoe wij jou kunnen helpen?

  We helpen je graag verder, want we houden van samen groeien.

  Meer dan online

  Als wij aan onze klanten vragen hoe ze ons ervaren, dan horen we vaak: betrouwbaar, behulpzaam en vriendelijk. Want niet alleen maakt ons logistieke platform jouw leven een stukje makkelijker, wij beschikken ook over een geweldig team. Ons team bestaat uit innovatieve mensen met ervaring en kennis in zowel digitale oplossingen als in de logistieke sector. Deze kennis delen wij graag met jou. We leren je graag kennen en helpen je graag verder.

  Niet gevonden wat je zocht, geen tijd om verder te zoeken?

  Geen probleem, laat ons je terugbellen of mailen.