Expediteur Hawaï

Expediteur Hawai.

Wij helpen jou verder.

Hawai is al jarenlang de handelspartners van Europa. Als expediteur in Hawai helpen we graag bij alle import en export vanuit en naar Hawai. Lees meer over de opties in Hawai, kijk hieronder. Aangezien Explect lokale agenten als expediteur in Hawai gebruikt, kunnen we zowel EXW als DAP organiseren laat ons adviseren in welke incoterm de beste optie is. We nemen de gehele handeling voor jouw import of export zending voor onze rekening en zorgen ervoor dat jouw zending via luchtvracht en/of zeevracht in Hawai wordt afgeleverd of opgehaald.

Transport Amerika

“Samen ontdekken hoe we jou kunnen helpen? Boek een afspraak in en we reserveren minimaal 30 minuten voor jou. Wij leiden je persoonlijk rond in onze onlineomgeving en beantwoorden al je vragen.”

Laura – Support

Makkelijk, snel en gratis
een vrijblijvende offerte ontvangen?

Vul dit formulier in en ontvang de opties in je mailbox (snel, middenweg en voordelig ).

  Laadadres

  Afleveradres

  Wat zou je transport moeten zijn? SNELVOORDELIGDE MIDDENWEG

  Aantal verpakkingen Soort verpakking

  Lengte (cm) Breedte(cm) Hoogte (cm) Gewicht (kg

  Email* Telefoonnummer

  Explect online: dé gateway naar de wereld van internationaal transport

  Waar je als ondernemer makkelijk en binnen enkele minuten zelf je transport regelt. Van 1 doosje tot meerdere containers.

  Expediteur Hawaï

  Hawaï, onder de meeste mensen bekend als vakantie bestemming. Maar Hawaï heeft nog zoveel meer te bieden dan dat. Zo beidt Hawaï diverse export producten aan. Maar dat niet alleen, ook op gebied van import is er nog een hoop te winnen.
  De import en export mogelijkheden ontdekken in Hawaï? Dan helpen wij jou graag verder, zo zorgen we dat al jou import en export een succes wordt. Als je gaat importeren of exporteren uit Hawaï dan komen er diverse partijen voorbij. Het is belangrijk om dan de controle te houden. Daarom is het handig om gebruik te maken van een Expediteur.

  Importeren uit Hawaï

  Ga je importeren uit Hawaï? Dan is het prettig als je één partner hebt die alles regelt. Als expediteur Hawaï helpen we je bij de voorbereiding, organiseren we het transport en regelen we de documenten.

  Zo kan jij succesvol importeren uit Hawaï.

  Exporteren naar Hawaï

  Exporteren loopt veelal soepeler met een partij met verstand van zaken. Met onze ervaring en lokale partners haal jij alle kennis en kunde in huis zodat je zorgeloos kan exporteren naar Hawaï. We helpen je bij de voorbereiding, adviseren je over de incoterm en organiseren het complete transport.

  Wil jij soepel exporteren naar Hawaï?

  Expediteur Rick Onder

  Meer dan online

  “Niet alleen ons logistieke platform maakt jouw leven een stukje makkelijker, wij beschikken ook over een team dat altijd voor je klaar staat. Een team met innovatieve en ervaren mensen met kennis in zowel digitale- als logistieke oplossingen. Deze kennis delen wij graag met jou. Heb je vragen? Krijg minimaal 30 minuten de tijd om al je vragen te stellen. Wij zijn hiervoor jou!”

  Rick – Operations Expert