Expediteur Europa

Expediteur Europa.

Wij helpen jou verder.

Europa en de Europese Unie worden vaak met elkaar verward. Europa is het continent en de Europese Unie het partnerschap tussen verschillende Europese landen. De EU wordt beschouwd als één douane-unie, wat betekent dat de meeste goederen vrij door de EU kunnen worden vervoerd. De EU is ook partnerschappen of handelsovereenkomsten aangegaan met vele andere landen. Deze overeenkomsten vereenvoudigen invoer, uitvoer en inklaring. Kortingen kunnen bijvoorbeeld worden verkregen met verschillende documenten, zoals een EUR-1 voor export of een FORM-A voor import. Wilt u meer weten over regelingen met de EU, vraag het ons. Explect is de wereldpartner voor jou die alles weet van de in- en uitvoer van goederen, we zijn op de hoogte is van alle wet- en regelgeving in de voor u relevante landen hierdoor kunnen we je volledig ontzorgen in de afhandeling van het gehele transport. Of het nu gaat om Zeevracht, Luchtvracht, Wegtransport, Intermodaal, pakketten versturen of douane formaliteiten.

laptop + handen

“Samen ontdekken hoe we jou kunnen helpen? Boek een afspraak in en we reserveren minimaal 30 minuten voor jou. Wij leiden je persoonlijk rond in onze onlineomgeving en beantwoorden al je vragen.”

Laura – Support

Makkelijk, snel en gratis
een vrijblijvende offerte ontvangen?

Vul dit formulier in en ontvang de opties in je mailbox (snel, middenweg en voordelig ).

  Laadadres

  Afleveradres

  Wat zou je transport moeten zijn? SNELVOORDELIGDE MIDDENWEG

  Aantal verpakkingen Soort verpakking

  Lengte (cm) Breedte(cm) Hoogte (cm) Gewicht (kg

  Email* Telefoonnummer

  Explect online: dé gateway naar de wereld van internationale
  transport

  Waar je als ondernemer makkelijk en binnen enkele minuten zelf je transport regelt. Van 1 doosje tot meerdere containers.

  Importeren uit Europa

  Ben je een importeur of wil je gaan importeren? Dan helpen we je graag verder. Als expediteur helpen we je verder. Met onze kennis en ervaring helpen we met importeren, zo helpen we met de juiste keuze maken in de incoterm, welke documenten nodig zijn en heb je vooraf inzicht in de totale kosten. Op deze manier organiseren we jouw import van start tot finish. Je kunt zonder zorgen importeren uit België, Cyprus, Denemarken, Duitsland, Frankrijk, Griekenland, Italie, Luxemburg, Nederland, Noorwegen, Oostenrijk, Polen, Portugal, Spanje, Tsjechie, United Kingdom, Zweden, Zwitserland samen met Explect.

  Exporteren naar Europa

  Wil je exporteren? Geweldig, want export biedt uitstekende kansen. Met onze hulp kunt je jouw goederen wereldwijd leveren. Wij verzorgen deur-tot-deur export transporten samen met onze lokale partners wereldwijd. Bovendien helpen we jou met al jouw exportvragen. We zijn expert in het organiseren van export documenten, de Incoterms, de douane en het natuurlijk het transport. We delen die kennis met je zodat we kunnen samenwerken aan een succesvol exportavontuur. Ontdek jouw exportkansen met ons! En maak van jouw export een succes.

  Expediteur Rick Onder

  Meer dan online

  “Niet alleen ons logistieke platform maakt jouw leven een stukje makkelijker, wij beschikken ook over een team dat altijd voor je klaar staat. Een team met innovatieve en ervaren mensen met kennis in zowel digitale- als logistieke oplossingen. Deze kennis delen wij graag met jou. Heb je vragen? Krijg minimaal 30 minuten de tijd om al je vragen te stellen. Wij zijn hiervoor jou!”

  Rick – Operations Expert