Expediteur Europa

Expediteur Europa.

Wij helpen jou verder.

Europa en de Europese Unie worden vaak met elkaar verward. Europa is het continent en de Europese Unie het partnerschap tussen verschillende Europese landen. De EU wordt beschouwd als één douane-unie, wat betekent dat de meeste goederen vrij door de EU kunnen worden vervoerd. De EU is ook partnerschappen of handelsovereenkomsten aangegaan met vele andere landen. Deze overeenkomsten vereenvoudigen invoer, uitvoer en inklaring. Kortingen kunnen bijvoorbeeld worden verkregen met verschillende documenten, zoals een EUR-1 voor export of een FORM-A voor import. Wilt u meer weten over regelingen met de EU, vraag het ons. Explect is de wereldpartner voor jou die alles weet van de in- en uitvoer van goederen, we zijn op de hoogte is van alle wet- en regelgeving in de voor u relevante landen hierdoor kunnen we je volledig ontzorgen in de afhandeling van het gehele transport. Of het nu gaat om Zeevracht, Luchtvracht, Wegtransport, Intermodaal, pakketten versturen of douane formaliteiten.

Europa
ewe

Wij maken logistiek makkelijk

eenvoudig boeken, communicatie en samenwerken.

Makkelijk en snel een offerte ontvangen?

Vul het onderstaande formulier in en voor je het weet heb je een prijs.

  Laadadres

  Afleveradres

  Wat zou je transport moeten zijn? SNELVOORDELIGDE MIDDENWEG

  Aantal verpakkingen Soort verpakking

  Lengte (cm) Breedte(cm) Hoogte (cm) Gewicht (kg

  Email* Telefoonnummer

  Wij zorgen voor je logistiek

  Zodat jij je bedrijf kan laten groeien

  Ontdek de wereld.

  Op welk werelddeel liggen jouw kansen?

  Importeren uit Europa

  Ben je een importeur of wil je gaan importeren? Dan helpen we je graag verder. Als expediteur helpen we je verder. Met onze kennis en ervaring helpen we met importeren, zo helpen we met de juiste keuze maken in de incoterm, welke documenten nodig zijn en heb je vooraf inzicht in de totale kosten. Op deze manier organiseren we jouw import van start tot finish. Je kunt zonder zorgen importeren uit België, Cyprus, Denemarken, Duitsland, Frankrijk, Griekenland, Italie, Luxemburg, Nederland, Noorwegen, Oostenrijk, Polen, Portugal, Spanje, Tsjechie, United Kingdom, Zweden, Zwitserland samen met Explect.

  Exporteren naar Europa

  Wil je exporteren? Geweldig, want export biedt uitstekende kansen. Met onze hulp kunt je jouw goederen wereldwijd leveren. Wij verzorgen deur-tot-deur export transporten samen met onze lokale partners wereldwijd. Bovendien helpen we jou met al jouw exportvragen. We zijn expert in het organiseren van export documenten, de Incoterms, de douane en het natuurlijk het transport. We delen die kennis met je zodat we kunnen samenwerken aan een succesvol exportavontuur. Ontdek jouw exportkansen met ons! En maak van jouw export een succes.

  Ontdekken hoe wij jou kunnen helpen?

  We helpen je graag verder, want we houden van samen groeien.

  Meer dan online

  Als wij aan onze klanten vragen hoe ze ons ervaren, dan horen we vaak: betrouwbaar, behulpzaam en vriendelijk. Want niet alleen maakt ons logistieke platform jouw leven een stukje makkelijker, wij beschikken ook over een geweldig team. Ons team bestaat uit innovatieve mensen met ervaring en kennis in zowel digitale oplossingen als in de logistieke sector. Deze kennis delen wij graag met jou. We leren je graag kennen en helpen je graag verder.

  Niet gevonden wat je zocht, geen tijd om verder te zoeken?

  Geen probleem, laat ons je terugbellen of mailen.