Expediteur Europa.

Wij helpen jou verder.

Europa en de Europese Unie worden vaak met elkaar verward. Europa is het continent en de Europese Unie het partnerschap tussen verschillende Europese landen. De EU wordt beschouwd als één douane-unie, wat betekent dat de meeste goederen vrij door de EU kunnen worden vervoerd. De EU is ook partnerschappen of handelsovereenkomsten aangegaan met vele andere landen. Deze overeenkomsten vereenvoudigen invoer, uitvoer en inklaring. Kortingen kunnen bijvoorbeeld worden verkregen met verschillende documenten, zoals een EUR-1 voor export of een FORM-A voor import. Wilt u meer weten over regelingen met de EU, vraag het ons.
 Explect is de wereldpartner voor jou die alles weet van de in- en uitvoer van goederen,  we zijn op de hoogte is van alle wet- en regelgeving in de voor u relevante landen hierdoor kunnen we je  volledig ontzorgen in de afhandeling van het gehele transport. Of het nu gaat om Zeevracht, Luchtvracht, Wegtransport, Intermodaal, pakketten versturen of douane formaliteiten.

Importeren uit Europa.

Wat te weten?

Ben je een importeur of wil je gaan importeren? Dan helpen we je graag verder. Als expediteur helpen we je verder. Met onze kennis en ervaring helpen we met importeren, zo helpen we met de juiste keuze maken in de incoterm, welke documenten nodig zijn en heb je vooraf inzicht in de totale kosten. Op deze manier organiseren we jouw import van start tot finish. Je kunt zonder zorgen importeren uit België, Cyprus, Denemarken, Duitsland, Frankrijk, Griekenland, Italie, Luxemburg, Nederland, Noorwegen, Oostenrijk, Polen, Portugal, Spanje, Tsjechie, United Kingdom, Zweden, Zwitserland samen met Explect.

Exporteren naar Europa

Wat te weten?

Wil je exporteren? Geweldig, want export biedt uitstekende kansen. Met onze hulp kunt je  jouw goederen wereldwijd leveren. Wij verzorgen deur-tot-deur export transporten samen met onze lokale partners wereldwijd. Bovendien helpen we jou met al jouw exportvragen. We zijn expert in het organiseren van  export documenten, de Incoterms, de douane en het natuurlijk het transport. We delen die kennis met je zodat we kunnen samenwerken aan een succesvol exportavontuur. Ontdek jouw exportkansen met ons! En maak van jouw export een succes.

Europe circular

Makkelijk en snel een prijs?

Vul het formulier in en ontvang jouw prijs

White_arrow

Vul het onderstaande formulier in en ontvang direct een prijs!

Laden
Lossen
Ik wil een prijs voor ZeevrachtLuchtvrachtIntermodaalWegtransport
Ik wil een prijs voor
Aantal
Lengte in cm
Breedte in cm
Hoogte in cm
Gewicht in kg
Soort goederen
Email*
Telefoon

Wat bieden wij je als Explect

Wij hebben een buitengewoon:

icon

Ervaren team

Transport en logistiek optimaal organiseren. Het Explect-team is daar een expert in.

icon

Logistiek platform

Ontwikkeld voor de ondernemer. Zodat importeren en exporteren eenvoudig wordt.

icon

Wereldwijd netwerk

Krijg toegang tot een wereldwijd netwerk. Ontdek de wereld samen met Explect!

Online Platform

Hoe moeten we jouw goederen vervoeren?

Welke vormen van transport kennen we

icon

Zeevracht

Organiseer je zeevrachten zowel LCL als FCL

icon

Intermodaal

Organiseer eenvoudig al je intermodaal vervoer

icon

Luchtvracht

Organiseer al je luchtvracht van deur tot deur

icon

Pakketten

Verzend al je pakketten eenvoudig en snel

icon

Wegtransport

Organiseer eenvoudig al je wegtransport

icon

Douane

Al je douane benodigheden makkelijk geregeld

bart1.
rick1.
martijn1.

Meer dan online

Vragen wij aan onze klanten hoe ze ons ervaren dan zeggen zij vaak; betrouwbaar, behulpzaam en vriendelijk. Want buiten dat ons logistieke platform jouw leven een stukje makkelijker maakt beschikken wij over een geweldig team. Ons team is een mix van innovatieve mensen met ervaring en kennis in zowel digitale oplossingen als in de logistieke sector. Deze kennis delen wij graag met jou. We leren je graag kennen en helpen je graag verder.Niet gevonden wat je zocht, geen tijd om verder te zoeken?


Geen probleem, laat ons je terug bellen of mailen.