Expediteur Chili

Expediteur Chili.

Wij helpen jou verder.

Chili is al jarenlang de handelspartners van Europa. Als expediteur in Chili helpen we graag bij alle import en export vanuit en naar Chili. Lees meer over de opties in Chili, kijk hieronder. Aangezien Explect lokale agenten als expediteur in Chili gebruikt, kunnen we zowel EXW als DAP organiseren laat ons adviseren in welke incoterm de beste optie is. We nemen de gehele handeling voor jouw import of export zending voor onze rekening en zorgen ervoor dat jouw zending via luchtvracht en/of zeevracht in Chili wordt afgeleverd of opgehaald.

chil

“Samen ontdekken hoe we jou kunnen helpen? Boek een afspraak in en we reserveren minimaal 30 minuten voor jou. Wij leiden je persoonlijk rond in onze onlineomgeving en beantwoorden al je vragen.”

Laura – Support

Makkelijk, snel en gratis
een vrijblijvende offerte ontvangen?

Vul dit formulier in en ontvang de opties in je mailbox (snel, middenweg en voordelig ).

  Laadadres

  Afleveradres

  Wat zou je transport moeten zijn? SNELVOORDELIGDE MIDDENWEG

  Aantal verpakkingen Soort verpakking

  Lengte (cm) Breedte(cm) Hoogte (cm) Gewicht (kg

  Email* Telefoonnummer

  Explect online: dé gateway naar de wereld van internationaal transport

  Waar je als ondernemer makkelijk en binnen enkele minuten zelf je transport regelt. Van 1 doosje tot meerdere containers.

  Expediteur Chili

  Chili kent een goede export in tegenstelling tot de import die iets minder bekend is. De handel die uit Chili komt is divers. Veelal kleding. De import en export mogelijkheden ontdekken in Chili? Dan helpen wij jou, als expediteur Chili, graag verder. Zo zorgen we dat al jou import en export een succes wordt.

  Als je gaat importeren of exporteren van of naar Chili dan krijg je te maken met diverse partijen. Het is belangrijk om dan de controle te houden. Daarom is het handig om gebruik te maken van een Expediteur Chili.

  Importeren uit Chili

  Ga je importeren uit Chili? Dan is het prettig als je één partner hebt die alles regelt. Als expediteur Chili helpen we je bij de voorbereiding, organiseren we het transport en regelen we de documenten. Zo kan jij succesvol importeren uit Chili.

   

  Exporteren naar Chili

  Exporteren loopt veelal soepeler met een partij met verstand van zaken. Met onze ervaring en lokale partners haal jij alle kennis en kunde in huis zodat je zorgeloos kan exporteren naar Chili. We helpen je bij de voorbereiding, adviseren je over de incoterm en organiseren het complete transport.

   

  Expediteur Rick Onder

  Meer dan online

  “Niet alleen ons logistieke platform maakt jouw leven een stukje makkelijker, wij beschikken ook over een team dat altijd voor je klaar staat. Een team met innovatieve en ervaren mensen met kennis in zowel digitale- als logistieke oplossingen. Deze kennis delen wij graag met jou. Heb je vragen? Krijg minimaal 30 minuten de tijd om al je vragen te stellen. Wij zijn hiervoor jou!”