Expediteur Argentinië

Expediteur Argentinië.

Wij helpen jou verder.

Argentinië is al jarenlang de handelspartners van Europa.. Als expediteur in Amerika helpen we graag bij alle import en export vanuit en naar Argentinië. Lees meer over de opties in Argentinië, kijk hieronder. Aangezien Explect lokale agenten als expediteur in Argentinië gebruikt, kunnen we zowel EXW als DAP organiseren laat ons adviseren in welke incoterm de beste optie is. We nemen de gehele handeling voor jouw import of export zending voor onze rekening en zorgen ervoor dat jouw zending via luchtvracht en/of zeevracht in Argentiniëwordt afgeleverd of opgehaald.

Argentina

Makkelijk, snel en gratis
een vrijblijvende offerte ontvangen?

Vul dit formulier in en ontvang de opties in je mailbox (snel, middenweg en voordelig ).

“Samen ontdekken hoe we jou kunnen helpen? Boek een afspraak in en we reserveren minimaal 30 minuten voor jou. Wij leiden je persoonlijk rond in onze onlineomgeving en beantwoorden al je vragen.”

Laura – Support

  Laadadres

  Afleveradres

  Wat zou je transport moeten zijn? SNELVOORDELIGDE MIDDENWEG

  Aantal verpakkingen Soort verpakking

  Lengte (cm) Breedte(cm) Hoogte (cm) Gewicht (kg

  Email* Telefoonnummer

  Explect online: dé gateway naar de wereld van internationaal transport

  Waar je als ondernemer makkelijk en binnen enkele minuten zelf je transport regelt. Van 1 doosje tot meerdere containers.

  Expediteur Argentinië

  Argentinië bied diverse kansen voor zowel import als export. Argentinië kent diverse producten die ze importeren en exporteren. De import en export mogelijkheden ontdekken in Argentinië? Dan helpen wij jou graag verder, zo dat al jou import en export een succes wordt.
  Als je gaat importeren uit of exporteren naar Argentinië dan komen er diverse partijen aan bod. Het is belangrijk om dan de controle te houden. Daarom is het handig om gebruik te maken van een Expediteur.

  Importeren uit Argentinië

  Ga je importeren uit Argentinië dan is het prettig als je één partner hebt, één die alles regelt. Als expediteur Argentinië helpen we je bij voorbereiding organiseren we het transport de documenten en handelen we de douane af. Zo kan jij succesvol importeren uit Argentinië!

  Exporteren naar Argentinië

  Exporteren loopt soepeler met iemand met verstand van zaken toch? Met ons en onze lokale partners haal jij alle kennis en kunde in huis zodat je zorgeloos kan exporteren naar Argentinië. We helpen je bij de voorbereiding, adviseren je over de incoterm en organiseren het complete transport.

  Expediteur Rick Onder

  Meer dan online

  “Niet alleen ons logistieke platform maakt jouw leven een stukje makkelijker, wij beschikken ook over een team dat altijd voor je klaar staat. Een team met innovatieve en ervaren mensen met kennis in zowel digitale- als logistieke oplossingen. Deze kennis delen wij graag met jou. Heb je vragen? Krijg minimaal 30 minuten de tijd om al je vragen te stellen. Wij zijn hiervoor jou!”

  Rick – Operations Expert