Expediteur Amerika.

Wij helpen jou verder.

Amerika is al jarenlang de handelspartners van Europa. Met de VS als hoogontwikkeld land, is er een lange geschiedenis. Als expediteur in Amerika helpen we graag bij alle import en export vanuit en naar Amerika. Lees meer over de opties in Amerika, kijk hieronder. Aangezien Explect lokale agenten als expediteur in Amerika gebruikt, kunnen we zowel EXW als DDP organiseren laat ons adviseren in welke incoterm de beste optie is. We nemen de gehele handeling voor jouw import of export zending voor onze rekening en zorgen ervoor dat jouw zending via luchtvracht en/of zeevracht in Verenigde Staten wordt afgeleverd of opgehaald.

Expediteur Amerika

De Verenigde Staten, al sinds het begin een belangrijke handelspartner van Europa. Een land waar vaak het eerst aan wordt gedacht bij handel met het buitenland.

Wil jij de mogelijkheden in de VS ontdekken en gaan importeren of exporteren? Dan helpen we jou graag verder. Als expediteur VS kennen we de valkuilen van de VS. Door onze lokale agenten kunnen wij zowel EXW als DDP aanbieden en zorgen wij dat jouw transport VS een succes wordt.

Van en naar Amerika.

Het transport van en naar de VS gaat langs verschillende partijen. Dan is het het best dat de regie in één hand is toch? Als expediteur helpen we jou bij de voorbereiding, zodat je vooraf weet waar je aan toe bent en adviseren we je over de incoterm. We voeren het transport voor je uit, regelen de documenten en zorgen voor de afhandeling bij de douane. Dat doen we voor zowel lucht- en zeevracht.

Wil jij zonder zorgen de VS veroveren? Regel dan jouw transport VS met Explect!

Als jouw expediteur bieden we een deur tot deur oplossing voor al jouw goederen.
We bieden een eenvoudig antwoord op het verzenden en ontvangen van al jouw goederen. Explect is gespecialiseerd in het organiseren van het verzenden en laten versturen van jouw goederen. Op Amerika bieden we verschillende services aan. Van een doosje tot complete containers of groter. Wij helpen je verder met al je Amerika transporten.

North America circular

Makkelijk en snel een prijs?

Vul het formulier in en ontvang jouw prijs

White_arrow

  Vul het onderstaande formulier in en ontvang direct een prijs!

  Laden
  Lossen
  Ik wil een prijs voor ZeevrachtLuchtvrachtIntermodaalWegtransport
  Ik wil een prijs voor
  Aantal
  Lengte in cm
  Breedte in cm
  Hoogte in cm
  Gewicht in kg
  Soort goederen
  Email*
  Telefoon
  [mc4wp_checkbox]

  Exporteren naar Amerika

  Exporteren loopt veelal soepeler met een partij met verstand van zaken. Met onze ervaring en lokale partners haal jij alle kennis en kunde in huis zodat je zorgeloos kan exporteren naar de VS. We helpen je bij de voorbereiding, adviseren je over de incoterm en organiseren het complete transport. Wil jij soepel exporteren naar de VS?

  Importeren uit Amerika

  Ga je importeren uit de VS? Dan is het prettig als je één partner hebt die alles regelt. Als expediteur de VS helpen we je bij de voorbereiding, organiseren we het transport en regelen we de documenten. Zo kan jij succesvol importeren uit de VS.

  Wat te weten over handelen met de Verenigde Staten

  Je wilt producten vanaf of naar de VS voeren? Wat komt daar allemaal dan bij kijken? Voor jou als importeur of exporteur is het belangrijk om jouw leverancier of koper te leren kennen. Verder is het handig om te weten wat zijn de betalingsmogelijkheden in de VS? Ook krijg je te maken met zakelijke aspecten die op alle landen buiten Nederland van toepassing zijn. Zo krijg je natuurlijk ook te maken met de douane als je gaat importeren of exporteren. Explect helpt jou hier graag bij. Ook kunnen we je adviseren over het gebruik van de juiste incoterm. Laat ons je verder helpen, neem contact op voor al jouw vragen.

  Organiseer vanaf vandaag al je transport makkelijk

  Doe dit met een:

  icon

  Ervaren team

  Transport en logistiek optimaal organiseren. Het Explect-team is daar een expert in.

  icon

  Logistiek platform

  Ontwikkeld voor de ondernemer. Zodat importeren en exporteren eenvoudig wordt.

  icon

  Wereldwijd netwerk

  Krijg toegang tot een wereldwijd netwerk. Ontdek de wereld samen met Explect!

  Online Platform

  Je goederen importeren uit Amerika?

  Welke vormen van transport heb je?

  icon

  Zeevracht

  Organiseer je zeevrachten zowel LCL als FCL

  icon

  Luchtvracht

  Organiseer al je luchtvracht van deur tot deur

  icon

  Pakketten

  Verzend al je pakketten eenvoudig en snel

  bart1.
  martijn1.
  rick1.

  Meer dan online

  Vragen wij aan onze klanten hoe ze ons ervaren dan zeggen zij vaak; betrouwbaar, behulpzaam en vriendelijk. Want buiten dat ons logistieke platform jouw leven een stukje makkelijker maakt beschikken wij over een geweldig team. Ons team is een mix van innovatieve mensen met ervaring en kennis in zowel digitale oplossingen als in de logistieke sector. Deze kennis delen wij graag met jou. We leren je graag kennen en helpen je graag verder.

  Niet gevonden wat je zocht, geen tijd om verder te zoeken?


  Geen probleem, laat ons je terug bellen of mailen.