Transport en logistiek op de gemakkelijkste manier

Internationaal transport bestaat uit een balans vinden tussen tijd, kosten snelheid en gemak. Dat is één van de redenen waarom bedrijven voor Explect kiezen, voor kosteneffectieve, soepele aflevering van hun lading. Net als zij, kun jij er zeker van zijn dat ons netwerk van agenten over de hele wereld de flexibiliteit biedt om te kiezen uit een reeks lucht- en zeevrachtservicemogelijkheden. Deze zijn naadloos afgestemd op jouw behoeften.
Wil je eerst ervaren hoe we werken?

Geen probleem, vul het formulier in. En je krijgt jouw prijs opties voordat je het weet.

White_arrow
Laden
Lossen
ZeevrachtLuchtvrachtIntermodaalweg transport
Aantal
Units / verpakking
Lente in cm
Breedtein cm
Hoogte in cm
Gewicht in kg.
Ik ben particulier
Online Platform

Onze diensten: kies de juiste oplossing voor uw specifieke behoeften

Als Explect werken we samen met  met import / exportagenten om ervoor te zorgen dat de vereiste overheidsverklaringen en beveiligingsvereisten nauwkeurig en op tijd worden ingevuld voor jouw lucht-, zee- of grondvervoer en -uitvoer van vrachtzendingen.
Bij Explect ligt onze focus op het voorbereiden van import en export transacties en het handhaven van het hoogste niveau van integriteit bij alle douane- en andere overheidsinstanties ten behoeve van onze klanten. Met onze douane diensten zorgen we voor een naadloze in en uitvoer voor al onze lucht-, grondvervoer – en zeevrachtzendingen:

  • Invoer
  • Uitvoer
  • Tijdelijk invoer
  • Tijdelijk uitvoer
  • Oorsprongsdocumenten
  • Fiscale vertegenwoordiging

Douane bemiddeling diensten die wij aanbieden:

ISF Filling (10 + 2):Ga je exporteren naar Amerika of China dan is een ISF filling een vereiste. We kunnen hierbij helpen om de gevraagde gegevens zo correct mogelijk in te vullen.

Oorsprongsdoumenten: Ga je exporterendan kan het zo zijn dat je oorsprongsdoumenten nodig hebt. Bijvoorbeeld een CVO of Eur.1. We helpen je er graag bij om deze documenten in je bezit te krijgen. Ook kan je gebruik maken van een REX registratie.

Artikel 23: zorgen dat je cashflow goed blijft lopen? Als je importeerd kan je gebruik maken van een artikel 23. Vraag ons om de gegevens waar je dit aan kan vragen.

Eori nummer: Ga je als bedrijf importeren of exporteren? Dan heb je Eori nummer nodig. Vraag ons om de gegevens waar je dit aan kan vragen.

Staat de dienst die je zoekt er niet tussen? Wees gerust, vraag het bij ons na of we je verder kunnen helpen met je vraag.

Eenvoudig en Efficiënt

Hoe het werkt?


Meld je vandaag nog aan en ervaar een manier om jouw goederen eenvoudig en efficiënt te verzenden. Je hoeft alleen te kiezen tussen snel, groen of goedkoop.

schermen_boat_truck_plane
What others say

Nog steeds niet overtuigd? Wat zeggen anderen net zoals jij over ons

Waarom zou je kiezen voor Explect?

behalve ons online logistiek platform, hebben we ook een buitengewone:

Choos for Explect
icon

Ervaren team

Transport en logistiek optimaal organiseren. Het Explect-team is daar een expert in.

icon

Logistiek platform

Ontwikkeld voor de ondernemer. Zodat importeren en exporteren eenvoudig is.

icon

Wereldwijd netwerk

Krijg toegang tot een wereldwijd netwerk. We hebben een topnetwerk over de hele wereld!

schermen 750 x 583

Laat ons contact met je opnemen