Zeevracht China

Expediteur China

Op dit moment is China één van de grootst producerende landen. Veel goederen vinden hun oorsprong in China. Sinds de opkomst van website als Alibaba & chinaimport is de interesse voor importeren uit China alleen maar gegroeid. Wil jij de mogelijkheden in China ontdekken en gaan importeren of exporteren? Dan helpen wij jou graag verder. Als expediteur China kennen wij de valkuilen rondom export/import met China. Met onze lokale partners zorgen wij dat jij succesvol kan zijn in China

Importeren of exporteren uit China gaat langs verschillende partijen. Als expediteur helpen wij jou bij je voorbereiding, zodat je vooraf weet waar je aan toe bent en adviseren wij jou over de incoterm. We voeren het transport voor je uit, regelen de documenten en zorgen voor de afhandeling bij de douane. Want als complete expediteur China doen wij het gehele traject voor zowel luchtvracht als zeevracht. Makkelijk en snel jouw transport en logistiek geregeld!

Wij organiseren al je zeevracht uit China makkelijk en snel.

Of je nu die starter bent die wil gaan importeren of die ervaren onderneming die al jaren importeert. Explect biedt jou de oplossing tot makkelijk importeren uit China via zeevracht. Elke dag importeren we vanuit China zendingen voor ondernemingen net als die van jou. Wacht niet langer en ontdek hoe makkelijk uit importeren China kan zijn. Het organiseren van zeevracht per zeecontainer is voor Explect een dagelijks taak. Elke dag helpen we klanten net als jij met hun zeevracht te organiseren. Dit doen we zowel voor FCL, LCL, en project lading.

soorten containers
20ft container
Binnenmaten (l × w × h)
5890 mm × 2350 mm × 2390 mm
Deurmaten (w × h)
2330 mm × 2280 mm
Inhoud
33.2 m3
40ft container
Binnenmaten (l × w × h)
11950 mm × 2330 mm × 2370 mm
Deurmaten (w × h)
2330 mm × 2280 mm
Inhoud
66 m3
40ft high cube container
Binnenmaten (l × w × h)
13350 mm × 2330 mm × 2680 mm
Deurmaten (w × h)
2330 mm × 2570 mm
Inhoud
83.4 m3
Zeevracht China
 • Deellading (LCL):

  Bij een deellading via zeevracht deel je de zeecontainer met andere importeurs/exporteurs. Deellading is interessant wanneer het volume van de zending nog te laag is voor een gehele container. De tarieven voor deellading worden berekend over het CBM (m3) en het gewicht. Explect helpt je bereken wat het kantelpunt is naar een FCL zending.

 • Complete container (FCL):

  Bij FCL is de gehele container voor jou om te vullen. Er zullen geen andere importeurs of exporteurs gebruik maken van jouw container. De container die het meest gebruikt worden zijn: 20ft container (33m3 laadvolume), 40ft container (66m3 laadvolume) en een 40ft HC container (76m3 laadvolume). Naast de gebruikelijke containers bieden wij ook de optie voor special equipement (flatracks, open toppers, platform, etc.).

  Documentatie:

  Als jij jouw zeevracht bij Explect boekt zorgen wij voor de juiste documentatie voor zowel import als export.

 • Transport verzekering:

  Het is verstandig om jouw zending aanvullend te verzekeren tegen schade of verlies. Zeker als je goederen gaat vervoeren die schade gevoelig zijn. Wij bieden bij al onze transporten een transport verzekering aan. Dit is voor jou een extra optie om je goederen te dekken.

laura

“Samen ontdekken hoe we jou kunnen helpen? Boek afspraak in en we reserveren minimaal 30 minuten voor jou. Wij leiden je persoonlijk rond in onze onlineomgeving en beantwoorden al je vragen.”

Laura – Support

Makkelijk, snel en gratis
een vrijblijvende offerte ontvangen?

Vul dit formulier in en ontvang de opties in je mailbox (snel, middenweg en voordelig ).

  Laadadres

  Afleveradres

  Wat zou je transport moeten zijn? SNELVOORDELIGDE MIDDENWEG

  Aantal verpakkingen Soort verpakking

  Lengte (cm) Breedte(cm) Hoogte (cm) Gewicht (kg

  Email* Telefoonnummer

  Explect online: dé gateway naar de wereld van internationaal transport

  Waar je als ondernemer makkelijk en binnen enkele minuten zelf je transport regelt. Van 1 doosje tot meerdere containers.

  Expediteur Rick Onder

  Meer dan online

  “Niet alleen ons logistieke platform maakt jouw leven een stukje makkelijker, wij beschikken ook over een team dat altijd voor je klaar staat. Een team met innovatieve en ervaren mensen met kennis in zowel digitale- als logistieke oplossingen. Deze kennis delen wij graag met jou. Heb je vragen? Krijg minimaal 30 minuten de tijd om al je vragen te stellen. Wij zijn hiervoor jou!”

  Team Explect