Opzoek naar een oplossing voor al je wegtransport?

Als jouw expediteur bieden we een breed scala aan oplossing voor wegtransport

We bieden een eenvoudig antwoord op het verzenden en ontvangen van al jouw Goederen. Of het nu gaat om een doosje, pallet, complete container of nog groter wij helpen je verder.Makkelijk en snel een prijs?

Vul het formulier in en ontvang jouw prijs

White_arrow

  Vul het onderstaande formulier in en ontvang direct een prijs!

  Laden
  Lossen
  Ik wil een prijs voor ZeevrachtLuchtvrachtIntermodaalWegtransport
  Ik wil een prijs voor
  Aantal
  Lengte in cm
  Breedte in cm
  Hoogte in cm
  Gewicht in kg
  Soort goederen
  Email*
  Telefoon
  Online Platform
  Wegtransport

  Explect organiseert wegtransport binnen en buiten Europa. Doordat wij gebruik maken van verschillende partners en agenten in heel Europa kunnen wij makkelijk en snel schakelen in het buitenland. Zie hieronder onze mogelijkheden voor wegtransport:

  • Groupage / deellading
  • Complete vrachtwagen (FTL)
  • Container trucking
  • Spoedtransport / koerierswerk
  • Leveringen met klep
  • Leveringen met kooiaap

  Wegtransport binnen de EU

  De Europese Unie (EU) is een douane staat en zorgt ervoor dat er geen douane afhandeling nodig is om goederen van bijvoorbeeld Nederland naar andere EU lidstaten te vervoeren. Dit zorgt ervoor dat je voor goederen uit bijvoorbeeld Duitsland, Frankrijk, Spanje, België, het Verenigd Koninkrijk, Denemarken, etc.. geen invoerrechten of BTW bij invoer hoeft te betalen.

  Wegtransport buiten de EU

  Heb jij een pallet die naar Zwitserland, Noorwegen, Turkije of een ander land moet die niet is aangesloten bij de Europese Unie? Dan helpen wij tijdens het transport met de douane afhandeling. De goederen worden dan nadat deze zijn opgehaald bij het dichtstbijzijnde douane kantoor uitgeklaard. Vervolgens worden de goederen in het land van bestemming bij de grens weer ingevoerd (ingeklaard) zodat alles geleverd kan worden.

  Tussendocumenten

  In sommige gevallen zijn er speciale documenten nodig om goederen te versturen. Zo kan een T1 document nodig zijn om goederen tussen de verschillende lidstaten te kunnen vervoeren. Een T1 wordt veel gebruikt bij import zendingen vanaf Turkije zodat er hier in Nederland ingeklaard kan worden.

  Van zeevracht naar nalevering

  Komen jouw goederen binnen per deellading of  een gehele container. Op de haven van Rotterdam, Antwerpen of Hamburg dan helpt Explect bij de aflevering. Naast de nalevering zorgen wij bij zendingen vanaf Rotterdam, Antwerpen of Hamburg havens ook voor de douane inklaring en lokale kosten.

  Aanleveren met FCA of FOB

  Ga je exporteren per zeevracht of trein?. Via de haven van Rotterdam, Antwerpen of Hamburg dan bieden wij je een complete oplossing. lashing, securing, VGM uitvoeren, bekisten en natuurlijk de douane afhandeling is geen probleem.

  Op en overslag

  Moeten je goederen tijdelijk of voor een langere tijd opgeslagen worden bieden we hier diverse oplossingen voor. Ook als je container uitgeladen moet worden en vervolgens in delen geleverd worden aan diverse adressen helpen we je hier graag bij.

  Wat bieden we je als Explect

  Wij hebben een buitengewoon:

  icon

  Ervaren team

  Transport en logistiek optimaal organiseren. Het Explect-team is daar een expert in.

  icon

  Logistiek platform

  Ontwikkeld voor de ondernemer. Zodat importeren en exporteren eenvoudig wordt.

  icon

  Wereldwijd netwerk

  Krijg toegang tot een wereldwijd netwerk. Ontdek de wereld samen met Explect!

  Online Platform
  laura
  martijn1.
  rick1.

  Meer dan online

  Vragen wij aan onze klanten hoe ze ons ervaren dan zeggen zij vaak; betrouwbaar, behulpzaam en vriendelijk. Want buiten dat ons logistieke platform jouw leven een stukje makkelijker maakt beschikken wij over een geweldig team. Ons team is een mix van innovatieve mensen met ervaring en kennis in zowel digitale oplossingen als in de logistieke sector. Deze kennis delen wij graag met jou. We leren je graag kennen en helpen je graag verder.  Niet gevonden wat je zocht, geen tijd om verder te zoeken?


  Geen probleem, laat ons je terug bellen of mailen.