Wegtransport

Opzoek naar een oplossing voor al je wegtransport?

Als jouw expediteur bieden we een breed scala aan oplossing voor wegtransport

We bieden een eenvoudig antwoord op het verzenden en ontvangen van al jouw Goederen. Of het nu gaat om een doosje, pallet, complete container of nog groter wij helpen je verder.

Do it yourself
import & export.

Wij maken de traditionele en complexe wereld van transport, toegankelijk voor iedereen. Zodat voor elk bedrijf the sky the limit is.

Douaneafhandeling zonder zorgen organiseren

Ga je importeren of exporteren dan krijg je te maken met de douane. Explect helpt elke dag ondernemingen net zoals jij met het organiseren van hun douane afhandelingen. Buiten dat we kunnen inklaren en uitklaren voor jou bieden we ook een adviserende rol

laura

“Samen ontdekken hoe we jou kunnen helpen? Boek afspraak in en we reserveren minimaal 30 minuten voor jou. Wij leiden je persoonlijk rond in onze onlineomgeving en beantwoorden al je vragen.”

Laura – Support

Makkelijk, snel en gratis
een vrijblijvende offerte ontvangen?

Vul dit formulier in en ontvang de opties in je mailbox (snel, middenweg en voordelig ).

  Laadadres

  Afleveradres

  Wat zou je transport moeten zijn? SNELVOORDELIGDE MIDDENWEG

  Aantal verpakkingen Soort verpakking

  Lengte (cm) Breedte(cm) Hoogte (cm) Gewicht (kg

  Email* Telefoonnummer

  Blijf flexibel

  Wij zorgen dat je makkelijk kan inspelen op de steeds veranderende vraag in je markt. Transporteer van één klein doosje tot een schip vol containers. Hoeveel, bepaal je zelf.

  Wegtransport

  Explect organiseert wegtransport binnen en buiten Europa. Doordat wij gebruik maken van verschillende partners en agenten in heel Europa kunnen wij makkelijk en snel schakelen in het buitenland. Zie hieronder onze mogelijkheden voor wegtransport:

  • Groupage / deellading
  • Complete vrachtwagen (FTL)
  • Container trucking
  • Spoedtransport / koerierswerk
  • Leveringen met klep
  • Leveringen met kooiaap

  Wegtransport binnen de EU

  De Europese Unie (EU) is een douane staat en zorgt ervoor dat er geen douane afhandeling nodig is om goederen van bijvoorbeeld Nederland naar andere EU lidstaten te vervoeren. Dit zorgt ervoor dat je voor goederen uit bijvoorbeeld Duitsland, Frankrijk, Spanje, België, het Verenigd Koninkrijk, Denemarken, etc.. geen invoerrechten of BTW bij invoer hoeft te betalen.

  Wegtransport buiten de EU

  Heb jij een pallet die naar Zwitserland, Noorwegen, Turkije of een ander land moet die niet is aangesloten bij de Europese Unie? Dan helpen wij tijdens het transport met de douane afhandeling. De goederen worden dan nadat deze zijn opgehaald bij het dichtstbijzijnde douane kantoor uitgeklaard. Vervolgens worden de goederen in het land van bestemming bij de grens weer ingevoerd (ingeklaard) zodat alles geleverd kan worden.

  Tussendocumenten

  In sommige gevallen zijn er speciale documenten nodig om goederen te versturen. Zo kan een T1 document nodig zijn om goederen tussen de verschillende lidstaten te kunnen vervoeren. Een T1 wordt veel gebruikt bij import zendingen vanaf Turkije zodat er hier in Nederland ingeklaard kan worden.

  Van zeevracht naar nalevering

  Komen jouw goederen binnen per deellading of  een gehele container. Op de haven van Rotterdam, Antwerpen of Hamburg dan helpt Explect bij de aflevering. Naast de nalevering zorgen wij bij zendingen vanaf Rotterdam, Antwerpen of Hamburg havens ook voor de douane inklaring en lokale kosten.

  Aanleveren met FCA of FOB

  Ga je exporteren per zeevracht of trein?. Via de haven van Rotterdam, Antwerpen of Hamburg dan bieden wij je een complete oplossing. lashing, securing, VGM uitvoeren, bekisten en natuurlijk de douane afhandeling is geen probleem.

  Op en overslag

  Moeten je goederen tijdelijk of voor een langere tijd opgeslagen worden bieden we hier diverse oplossingen voor. Ook als je container uitgeladen moet worden en vervolgens in delen geleverd worden aan diverse adressen helpen we je hier graag bij.

  Medewerker4

  Meer dan online

  “Niet alleen ons logistieke platform maakt jouw leven een stukje makkelijker, wij beschikken ook over een team dat altijd voor je klaar staat. Een team met innovatieve en ervaren mensen met kennis in zowel digitale- als logistieke oplossingen. Deze kennis delen wij graag met jou. Heb je vragen? Krijg minimaal 30 minuten de tijd om al je vragen te stellen. Wij zijn hiervoor jou!”

  Rick – Supervisor

  Team Explect