We groeien harder dan ooit

2020. Plotseling moesten we thuiswerken, mochten we geen handen meer schudden en bleven we netjes op afstand van elkaar. Hoewel we op de voet volgden wat er in China gebeurde, hadden ook wij aan het begin van 2020 niet kunnen bedenken wat ons dit jaar te wachten zou staan.

Als expediteur zijn we afhankelijk van de wereldhandel. Dus als in China de fabrieken dichtgaan (wat begin 2020 echt gebeurde), merken wij dat direct aan de aanvragen. Want wat er niet is, hoeft ook niet vervoerd te worden.

Maar wij hebben een ambitie. En die ambitie willen we waarmaken. Wij willen van iedere ondernemer een wereldspeler maken. En ondanks het coronavirus (of misschien juist dankzij) zijn we daar afgelopen jaar toch weer in geslaagd.

Explect Online

Corona leek ons aan het begin van het jaar roet in het eten te strooien. Maar het tegenovergestelde gebeurde. Juist door Corona is technologie is een nog belangrijkere rol gaan spelen. Om in contact te blijven met familie en vrienden zijn we gaan videobellen en organiseren we online feestjes. Ook bedrijven moeten vaak snel schakelen en hun manier van communiceren aanpassen. En dat is precies waar wij jaren geleden al mee gestart zijn. Via ons digitale platform – Explect Online – plaatsen onze klanten eenvoudig online aanvragen, boeken ze transporten en zien ze hun lopende transporten in. Explect Online werd het afgelopen jaar veel belangrijker. Het zorgde ervoor dat de goederenstromen van onze klanten op gang bleven.

Met Explect Online hebben onze klanten altijd en overal toegang tot alle informatie die ze nodig hebben. Dit jaar hebben we Explect Online nog gebruiksvriendelijker gemaakt. Je kunt nu bijvoorbeeld betalen met iDeal, zodat jouw order direct geplaatst is. Geen vertraging meer op de lijn! Niet veel expediteurs bieden deze mogelijkheid, dus wij zijn hier ongelooflijk trots op.

Direct ervaren hoe het werkt? Maak hier een gratis account aan en ontdek de mogelijkheden.

“Wij geloven dat we van iedere ondernemer een wereldspeler kunnen maken”

Nieuwe logistieke routes

We houden ervan om klanten een oplossing te bieden die voordelig is en tegelijkertijd ook duurzaam. Dit jaar hebben we een aantal nieuwe logistieke routes gevonden die de luchtvracht beperken. Met deze innovatieve routes hebben we veel klanten kunnen helpen. En tegelijkertijd konden we een extra duurzaam alternatief bieden. Dit is pure winst voor iedereen.

Plant een boom en compenseer CO2

Duurzaamheid speelt een belangrijke rol bij ieder transport van ons. Wij planten voor elk transport een boom om de vrijgekomen CO2 te compenseren. Zo droegen we ook in 2020 een steentje bij aan een beter milieu. Als je meer wilt weten over dit groene initiatief en zelf ook een verschil wilt maken lees je hier ons blog over groen verzenden.

We houden ervan om klanten een oplossing te bieden die voordelig is en tegelijkertijd ook duurzaam

Groeien doen we samen

Wij willen van iedere ondernemer een wereldspeler maken. Daarom staat ons team altijd klaar voor onze klanten. Om ze persoonlijk te kunnen helpen. En vanwege onze sterke groei hebben we ons team dit jaar uitgebreid met twee Spaanstalige nieuwe leden.

We helpen je graag op weg, zeker in deze tijd. De klant staat bij ons altijd centraal. Die willen we het zo gemakkelijk mogelijk maken. Wij openen de wereld voor onze klanten. We denken mee. En we doen mee. Ook in 2021 zal dit zo blijven. Want met veel plezier blijven we zoeken naar de beste oplossingen om ook van jou een wereldspeler te maken.

Onze toekomst – jouw toekomst

Onze ambities blijven groeien en voor het komende jaar hebben we nu alweer nieuwe doelen gesteld. Onze toekomst is ook jouw toekomst, want groeien doen we samen. Ben je benieuwd naar onze plannen? Binnenkort blikken we vooruit naar 2021, dus blijf ons volgen.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Of volg ons op LinkedIn.

Bart de Ruiter - plannen 2021

Samen ontdekken hoe we van jou een wereldspeler kunnen maken?

Vul dan het onderstaande formulier in dan gaan we dit samen ontdekken.
[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]