Transport Amerika (USA)

Regel eenvoudig en snel jouw transport van of naar Amerika. Explect is jouw DIY-expediteur voor alle import en export naar Amerika.

Transport Amerika.

Transport naar de Verenigde Staten van Amerika is export. Transport vanuit Amerika naar bijvoorbeeld Europa is import.

Omdat wij in de USA lokale agenten hebben, kunnen we zowel de import als de export volledig voor je regelen. Als wij het voor je mogen regelen, heb je er zelf geen omkijken meer naar. En kun jij je concentreren op jouw eigen bedrijfsvoering.

Transport Amerika
laura

“Samen ontdekken hoe we jou kunnen helpen? Boek afspraak in en we reserveren minimaal 30 minuten voor jou. Wij leiden je persoonlijk rond in onze onlineomgeving en beantwoorden al je vragen.”

Laura – Support

Makkelijk, snel en gratis
een vrijblijvende offerte ontvangen?

Vul dit formulier in en ontvang de opties in je mailbox (snel, middenweg en voordelig ).

  Laadadres

  Afleveradres

  Wat zou je transport moeten zijn? SNELVOORDELIGDE MIDDENWEG

  Aantal verpakkingen Soort verpakking

  Lengte (cm) Breedte(cm) Hoogte (cm) Gewicht (kg

  Email* Telefoonnummer

  Explect online: dé gateway naar de wereld van internationaal transport

  Waar je als ondernemer makkelijk en binnen enkele minuten zelf je transport regelt. Van 1 doosje tot meerdere containers.

  Betrouwbare expediteur voor Amerika

  Je zoekt een betrouwbare expediteur voor jouw handel met Amerika. Explect is die partner die je alles uit handen neem. En omdat wij werken met een innovatief platform, hou je zelf altijd de controle over jouw container uit Amerika.

  Deur-tot-deur-oplossing

  Wij bieden je een deur-tot-deur-oplossing voor al jouw transport Amerika. Explect is gespecialiseerd in het organiseren van jouw internationale logistiek. Van en naar Amerika bieden we verschillende services aan. Van een doosje tot een complete container of groter. Wij helpen je met al je transporten van en naar Amerika.

  Transport Amerika

  De Verenigde Staten zijn al sinds het begin een belangrijke handelspartner van Europa. Een land waar veel mensen als eerste aan denken bij handel met het buitenland. Wil jij de mogelijkheden in de VS ontdekken en gaan importeren of exporteren van of naar Amerika? Dan helpen we jou graag verder. Als expediteur VS kennen we de de weg in de USA. En dankzij onze lokale agenten kunnen wij zowel EXW als DDP aanbieden. Wij zorgen ervoor dat jouw handel met de VS een succes wordt.

  Import & Export

  Het transport van en naar Amerika gaat langs verschillende partijen. Dat maakt het soms lastig en verwarrend. Daarom nemen wij de regie en houden we de hele route contact met jouw lading.

  Als expediteur helpen we jou bij de voorbereiding, zodat je vooraf weet waar je aan toe bent. En adviseren we je over de incoterms. We voeren het transport voor je uit. We regelen de documenten. En we zorgen voor de afhandeling bij de douane. Dat doen we voor zowel lucht- als zeevracht.

  Wil jij zonder zorgen de VS veroveren? Regel dan jouw transport Amerika dan met Explect.

  Expediteur Rick Onder

  Meer dan online

  “Niet alleen ons logistieke platform maakt jouw leven een stukje makkelijker, wij beschikken ook over een team dat altijd voor je klaar staat.

  Een team met innovatieve en ervaren mensen met kennis in zowel digitale- als logistieke oplossingen. Deze kennis delen wij graag met jou.

  Heb je vragen? Wij geven je minimaal 30 minuten de tijd om al je vragen te stellen. Wij zijn er voor jou!”