Expert

In deze uitdagende en afwisselende functie ben jij als expert het aanspreekpunt voor een gevarieerd klantenbestand. Jouw rol is de klant ondersteunen bij logistieke vraagstukken en zorgt voor een correcte en tijdige operationele en administratieve afhandeling van wereldwijde transporten. Samen met een uniek en tof team zorg je ervoor dat de klant zonder zorgen over heel de wereld zijn goederen kan verzenden. Als expert val je direct onder de expert supervisor.

De werkzaamheden

Hou jij van uitdagingen, ben je klantgericht en werk je graag in teamverband aan de toekomst van logistiek? Dan is deze baan geschikt voor jou. Je werkzaamheden zijn altijd in beweging en is iedere dag is anders. Je onderhoudt contact met collega’s binnen en buiten kantoor, organiseert zeevracht, luchtvracht, trein, wegtransport, douane handelingen en je staat dagelijks in contact met klanten. Kortom, een mooie dynamische functie waar een expert zijn of haar ei volledig in kwijt kan. De volgende verantwoordelijkheden pak je zo efficiënt mogelijk aan en tegelijk lever je samen met jouw collega’s de hoogste kwaliteit richting de klanten;

Operationele en administratieve afhandeling van uitgaande en inkomende zendingen
Het adviseren van klanten en het aanbieden van passende oplossingen voor logistieke vraagstukken. Het ontwikkelen van een goede relatie met leveranciers en agenten
Plaatsen van boekingen bij leveranciers en agenten
Onderhouden van contacten met agenten en leveranciers
Onderhouden van contacten met de klant

Jouw profiel

Beschik jij over sterke communicatieve vaardigheden en stressbestendigheid? Herken je je in de volgende punten? Dan ben jij wellicht onze nieuwe collega:

Je hebt een HBO denk- en werkniveau
Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in zowel woord als geschrift;
Een klantvriendelijke instelling;
Commerciële vaardigheden;
Uitstekende planning;
Proactieve communicatie.
Teamspeler
Wat bieden wij jou?

Explect biedt een uitdagende baan in een zeer dynamisch opererend bedrijf met een familie cultuur. We zijn de nieuwe generatie Expediteurs en werken met namen digitaal. Uiteraard ontvang je van ons een marktconform salaris als ook prima secundaire arbeidsvoorwaarden (denk aan reiskostenvergoeding, pensioenopbouw) in ruil voor je werkzaamheden, inzet en resultaten.

Soort dienstverband: Fulltime, bepaalde tijd met zicht op onbepaalde tijd

Aanvullende betalingen:

Elk jaar word gekeken naar een bonus
Vakantiegeld
Arbeidsvoorwaarden:

Pensioen
Reiskostenvergoeding
Werkschema:

Dagdienst
ma-vr

Lijkt het je leuk om samen aan de slag te gaan?
Mail je CV en gegevens naar bart@explect.com dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.