Support

In deze uitdagende en afwisselende functie ben jij heb je een belangrijke rol bij het ondersteunen van het team. Jouw rol is de klant ondersteunen op het platform en bij logistieke vragen. Verder help je bij het verwerken van administratieve werkzaamheden. Samen met een uniek en tof team zorg je ervoor dat de klant zonder zorgen over heel de wereld zijn goederen kan verzenden. Als support val je direct onder de support operator.
De werkzaamheden
Hou jij van uitdagingen, ben je klant gericht en werk je graag in teamverband aan de toekomst van logistiek? Dan is deze baan geschikt voor jou. Je werkzaamheden zijn altijd in beweging en is iedere dag is anders. Je onderhoudt contact met collega’s binnen en buiten kantoor. Je zorgt dat tarieven worden verwerkt en aangeboden. Je verzorgt administratieve werkzaamheden en helpt de klant. Kortom een mooie dynamische functie waar iemand van support zijn of haar ei volledig in kwijt kan.
De volgende verantwoordelijkheden pak je zo efficiënt mogelijk aan en tegelijk lever je samen met jouw collega’s de hoogste kwaliteit richting de klanten;

De klant helpen op Explect Online, telefonische en per mail
Het aanbieden van passende oplossingen voor logistieke vraagstukken
Plaatsen van boekingen bij leveranciers en agenten
Het verwerken van documenten
Onderhouden van contacten met de klant

Jouw profiel

Beschik jij over sterke communicatieve vaardigheden en stressbestendigheid? Herken je je in de volgende punten? Dan ben jij wellicht onze nieuwe collega:

Je hebt een MBO denk en werkniveau
Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in zowel woord als geschrift;

Je durft de telefoon op te nemen;
Een klantvriendelijke instelling;
Commerciële vaardigheden;
Uitstekende planning;
Proactieve communicatie.
Team speler
Wat bieden wij jou?

Explect biedt een uitdagende baan in een zeer dynamisch opererend bedrijf met een familie cultuur. We zijn de nieuwe generatie Expediteurs en werken met name digitaal. Uiteraard ontvang je van ons een marktconform salaris als ook prima secundaire arbeidsvoorwaarden (denk aan reiskostenvergoeding, pensioenopbouw) in ruil voor je werkzaamheden, inzet en resultaten.

Soort dienstverband: Fulltime, Bepaalde tijd met zicht op onbepaalde tijd

Aanvullende betalingen:

Elk jaar word gekeken naar een bonus
Vakantiegeld
Arbeidsvoorwaarden:

Pensioen
Reiskostenvergoeding
Werkschema:

Dagdienst
ma-vr

Lijkt het je leuk om samen aan de slag te gaan?
Mail je CV en gegevens naar bart@explect.com dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op.