Update non EU-exporteur

Belangrijk bericht omtrent non EU-exporteur Er komt een belangrijke verandering omtrent non EU-exporteur bedrijven. Niet-EU-bedrijven…

Read More icon

Wereldwijd goederen verzenden en ontvangen UK

Instant prijzen

Explect is voorloper op het gebied van technologie en expeditie werk. Met een eigen gebouwd platform zijn we instaat om voor vele transporten direct een prijs te geven.
De ondernemers die wij spreken geven aan dat dankzij het platform tijdbesparend is, kostenbesparend is, meer inzicht krijgen en ze hun export en import willen verbreden door hoe makkelijk het werkt.

Havenborrel-meest-belovende-startup-award

Tijdens De Havenborrel werd de award voor Meest Belovende startup uitgereikt ten aanzien van allerlei grote en kleine organisaties in de scheepvaart door Sjoerd van Oortmerssen. Explect is de winnaar van de meest belovende Startup award.

We zijn natuurlijk vereerd met deze prijs. En bedanken de Havenborrel voor deze erkenning. Het is fijn om erkenning te krijgen voor onze doelen en werkwijze.

Deze award is voor ons een bevestiging om door te gaan met ons doel.

”Het makkelijk maken van importeren en exporteren voor de ondernemer.
We willen de ondernemer toegang tot een wereldwijd netwerk bieden.

Port XL

DfpemNwXkAErBA-

One hour to go and then it’s time for 2018! The are ready and so are we! See you soon!

Explect & KVK

U kunt op verschillende manieren ondernemen. U kunt alleen starten of samen met anderen. Welke rechtsvorm daarbij past verschilt per situatie. En welke rechtsvorm u kiest heeft ook invloed op de belastingen. Profiteer van de nuttige tips en ervaringen van experts van KVK, Belastingdienst én mede-ondernemers.

Dit mini-webinar maakt onderdeel uit van het webinar ‘Een eigen bedrijf starten’ dat werd uitgezonden op 13 december 2018.

nieuwsbladtransport

Nieuwsblad Transport

ondernemen010

portxl 2018

PORT XL Selectie 2018

portxl

Road to India XL

Met de Kamer van Koophandel een ronde tafel gesprek over Logistiek India geleid tijdens Road2IndiaXL.
Altijd leuk andere bedrijven te mogen verder helpen met hun vraagstukken.
Ben jij ondernemer en wil je kansen voor het buitenland ontdekken, houd de Road2’s van 
Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl)  en Kamer van Koophandel in gaten.
Een leuk event waar je snel veel informatie kan krijgen over handel met andere landen.

Explect in het Ondernemersbelang

Ondernermsbelang

MKB INNOVATIE TOP 100 2018

Website www.explect.com
Beschrijving onderneming Explect is een Expediteurs bedrijf. We organiseren alle vormen van transport wereldwijd. Ook helpen we klanten met het organiseren we de juiste documentatie.
Naam innovatie Explect Online
Beschrijving innovatie We hebben een online platform gebouwd waarop klanten wereldwijd prijzen voor zeevracht, luchtvracht, intermodaal en wegtransport direct kunnen zien. Inclusief invoerrechten & BTW. Ook kan er gebruik gemaakt worden van alle vormen van incoterms. Natuurlijk kan de aanvraag direct omgezet worden naar een boeking. Het is een totaal gedigitaliseerde expediteur. Die in het ultieme ook advies levert en opties biedt om op de beste manier te importeren of uit welk land het beter zou kunnen. https://www.youtube.com/watch?v=0CHuEW2EOEQ
Website innovatie www.explect.online
Noodzaak en belang van deze innovatie We merken dat er een enorme behoefte is aan inzicht bij douane & vervoersmogelijkheden. Vaak is de wereld van transport en logistiek gesloten. Er zit veel rekenwerk in het handmatig opmaken van een offerte. Maar dat is niet meer nodig. Een expediteur is vanuit het klassieke een partij die alle factoren van transport en logistiek samenbrengt. Wij doen dat ook. Maar dan digitaal met een persoonlijke rand.
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Er zijn natuurlijk diverse biedsystemen en prijsvergelijkers her en der waar je kan invullen of het een container is of een aantal CBM. Maar wat heeft de ondernemer hier aan. Wij bieden dat wat de klant wil. We zijn ook gaan bouwen vanuit de klant. Niet wat hebben wij nodig om ons werk beter te doen. Nee wat heeft de klant nodig. Alle factoren die andere vergelijkbare innovaties geven als hoofddoel is bij ons bijzaak. Bijvoorbeeld minder leeg rijden, het verlagen van prijzen. Wij willen ervoor zorgen dat transport en logistiek nooit meer een obstakel is om wereldwijd te ondernemen.
bart1.
rick1.
martijn1.

Meer dan online

Vragen wij aan onze klanten hoe ze ons ervaren dan zeggen zij vaak; betrouwbaar, behulpzaam en vriendelijk. Want buiten dat ons logistieke platform jouw leven een stukje makkelijker maakt beschikken wij over een geweldig team. Ons team is een mix van innovatieve mensen met ervaring en kennis in zowel digitale oplossingen als in de logistieke sector. Deze kennis delen wij graag met jou. We leren je graag kennen en helpen je graag verder.Niet gevonden wat je zocht, geen tijd om verder te zoeken?


Geen probleem, laat ons je terug bellen of mailen.