Intermodaal

homekop2

Do it yourself
import & export.

Wij maken de traditionele en complexe wereldwijde transport, toegankelijk voor iedereen. Zodat voor elk bedrijf the sky the limit is.

Douaneafhandeling zonder zorgen organiseren

Ga je importeren of exporteren dan krijg je te maken met de douane. Explect helpt elke dag ondernemingen net zoals jij met het organiseren van hun douane afhandelingen. Buiten dat we kunnen inklaren en uitklaren voor jou bieden we ook een adviserende rol

laura

“Samen ontdekken hoe we jou kunnen helpen? Boek afspraak in en we reserveren minimaal 30 minuten voor jou. Wij leiden je persoonlijk rond in onze onlineomgeving en beantwoorden al je vragen.”

Laura – Support

Makkelijk, snel en gratis
een vrijblijvende offerte ontvangen?

Vul dit formulier in en ontvang de opties in je mailbox (snel, middenweg en voordelig ).

  Laadadres

  Afleveradres

  Wat zou je transport moeten zijn? SNELVOORDELIGDE MIDDENWEG

  Aantal verpakkingen Soort verpakking

  Lengte (cm) Breedte(cm) Hoogte (cm) Gewicht (kg

  Email* Telefoonnummer

  Blijf flexibel

  Wij zorgen dat je makkelijk kan inspelen op de steeds veranderende vraag in je markt. Transporteer van één klein doosje tot een schip vol containers. Hoeveel, bepaal je zelf.

  Intermodaal

  Intermodaal transport is het goederen vervoer in de vorm van multimodaal transport. Hierbij worden de  goederen met meerdere vervoermiddelen (modaliteiten) getransporteerd. Vaak word intermodaal gezien als laden per trein en lossen per vrachtwagen. Soms gaan er complete trailers de boot of trein op. Explect biedt betrouwbaarheid en flexibiliteit. Met onze op maat gemaakte oplossingen voor Intermodaal transport. We organiseren het proces van begin tot eind.

  Welke dienst bieden we hierop aan.

  • Deellading
  • Complete vrachtwagen FTL
  • Complete Container FCL
  • Flexibele, op ervaring gebaseerde oplossingen
  • Container trucking

  Vervoer over zee is de meest duurzame vorm van transport. Per trein is vaak modus tussen zeevracht en luchtvracht. Containers kunnen we overzetten naar kleinere (binnen)schepen (feeders of barge schepen) die van of naar de eindbestemming varen. Kan er geen binnenvaart bij de locatie komen dan word het laatste deel getruckt. Containers kunnen ook worden overgezet op een trein of een trailer.

  RickK

  Meer dan online

  “Niet alleen ons logistieke platform maakt jouw leven een stukje makkelijker, wij beschikken ook over een team dat altijd voor je klaar staat. Een team met innovatieve en ervaren mensen met kennis in zowel digitale- als logistieke oplossingen. Deze kennis delen wij graag met jou. Heb je vragen? Krijg minimaal 30 minuten de tijd om al je vragen te stellen. Wij zijn hiervoor jou!”

  Rick – Operations Support

  Team Explect