Inspirerende ideeën

Onze grote missie is om van jou een wereldspeler te maken. Maar hoe doe je dat als landen op slot gaan? Hoe doe je dat als prijzen continu veranderen? Hoe kan je dan alsnog die zekerheid bieden aan de klant.

Wij hebben altijd gezegd dat jouw transport en logistiek makkelijk en snel online geregeld moet kunnen worden. Door ons krachtige platform Explect Online is dit gelukt. Explect Online draait om instant prijzen, gemak en inzicht geven zodat jij weet waar je aan toe bent. Ondanks de uitdagingen van 2020 is onze missie hetzelfde gebleven. Wij verzorgen de logistiek, zodat jouw bedrijf kan groeien. Uitgroeien tot een wereldspeler. Ook in 2021 staat ons geweldige team met Explecters voor jou klaar.

Om van jou een nog betere wereldspeler te maken hebben we met ons team een brainstormavond georganiseerd. Uit deze brainstormsessie hebben wij de meest inspirerende ideeën opgedaan voor 2021. Er zijn een aantal ideeën die we graag met je willen delen. Omdat ze zo leuk zijn. En omdat het jou vast ook inspireert om van 2021 ook jouw beste jaar ooit te maken.

Bart de Ruiter - plannen 2021

Koopcontracten

We willen het voor jou als klant zo gemakkelijk mogelijk maken. We willen jou laten groeien tot een wereldspeler. Hier horen goed opgestelde koopcontracten bij. Maar we zien regelmatig veel dezelfde fouten. En dit is zonde. Om deze reden willen we gaan helpen bij het opstellen van een koopcontract voor jouw goederen.

We maken de logistieke wereld digitaal

Sinds de start van Explect digitaliseren we zo veel mogelijk en komen we constant met nieuwe slimme oplossingen. Zo maken we het onze klanten steeds gemakkelijker. Ook met onze leveranciers willen we slim verbonden zijn. Alleen zijn de middelen vaak niet beschikbaar. Daarom gaan we helpen ze te digitaliseren.

Plug-ins

Plug-ins worden voornamelijk gebruikt om een programma uit te breiden of meer mogelijkheden te geven. Met een plug-in kun je bijvoorbeeld in één stap van een website een webshop maken. Wij willen plug-ins maken die ervoor zorgen dat je Explect Online gemakkelijk aan je boekhouding, warehousesysteem of website koppelt. Zo maken we het je in 2021 nog gemakkelijker.

Containerbingo

Bingo speel je met meerdere spelers, waarbij iedere speler een formulier met getallen heeft. Containers hebben ook nummers. Zo kwam iemand uit ons team op het idee om containerbingo te gaan doen.

Pushberichten

Jij beslist op welk toestel je pushberichten van ons wilt ontvangen. Zodat je bijvoorbeeld precies weet wanneer een zending bij jou wordt afgeleverd. Zo ben je altijd op de hoogte van wat jij belangrijk vindt.

Meest duurzame expediteur

Wij willen de meest duurzame expediteur worden. Hier werken we al hard aan. Het is bij ons bijvoorbeeld mogelijk om de uitgestoten CO2 van jouw transport te compenseren. En voor ieder geboekt transport planten wij een boom. Maar we willen op nog meer vlakken veel duurzamer worden. Hier zetten we ons in 2021 opnieuw voor in.

Blije klanten

Onze gemiddelde klanttevredenheidscore is heel het jaar boven de 8,3 gebleven. We maken graag alle klanten blij. En in de toekomst blijven we dit doen en verbeteren.

Feedback

Graag vragen we jou om feedback. Want met jouw feedback kunnen we onze dienstverlening nog verder verbeteren. Zo groeien wij als bedrijf en maken we van 2021 het meest succesvolle jaar ooit.

Heb je nu al feedback voor ons? Heb je een idee over hoe wij jouw bedrijf kunnen helpen in 2021?

Laat het ons weten, we horen het graag van je.