Word jij ook klimaatneutraal? Lever een positieve bijdrage aan het klimaat en compenseer CO2.

pl2

De CO2-uitstoot van jouw transport compenseren op een duurzame en maatschappelijk verantwoorde manier?

Dan kan dat via ons platform Explect Online.

Door de footprint van jouw transport in kaart te brengen, weet je hoeveel CO2 je uitstoot. Je kunt deze uitstoot op allerlei manieren reduceren en de resterende CO2 compenseren. Vinkje op ons platform CO2 compensatie aan bij het boeken, dan compenseren wij de CO2 voor jou. Alle bosprojecten zijn gecertificeerd en garanderen de hoeveelheid vastgelegde CO2. Ook de impact op sociaal, economisch en ecologisch gebied wordt gemonitord en gecontroleerd. Maak jij samen met Explect het verschil?

Wij planten een boom voor elk geboekt transport

Voor een betere toekomst

Jaarlijks verdwijnen er netto 10 miljard bomen. Iedereen weet wat dit voor het milieu, mens en dier betekend. Daarom planten wij in boom voor elk transport. Hoe we dat doen? Explect helpt bij het planten van bomen en herstellen bestaande bossen. Ook jij kan een verschil maken plant samen met ons een extra boom of hier ervoor om CO2 te compenseren.  De bossen waar de bomen worden geplant worden duurzaam beheerd. In de buitenlandse bosprojecten word er samen gewerkt met de lokale bevolking. Hierdoor verbeterd het inkomen van de boeren en worden tropische bossen hersteld.

bart1.
rick1.
martijn1.

Meer dan online

Vragen wij aan onze klanten hoe ze ons ervaren dan zeggen zij vaak; betrouwbaar, behulpzaam en vriendelijk. Want buiten dat ons logistieke platform jouw leven een stukje makkelijker maakt beschikken wij over een geweldig team. Ons team is een mix van innovatieve mensen met ervaring en kennis in zowel digitale oplossingen als in de logistieke sector. Deze kennis delen wij graag met jou. We leren je graag kennen en helpen je graag verder.Niet gevonden wat je zocht, geen tijd om verder te zoeken?


Geen probleem, laat ons je terug bellen of mailen.