Expediteur Zuid Amerika

Expediteur Zuid-Amerika

Wij helpen jou verder.

Zuid-Amerika heeft verschillende veelbelovende landen voor zowel import als export. De groei van handelsovereenkomsten tussen de EU en Zuid-Amerika levert hier een belangrijke bijdrage aan. De meeste Zuid-Amerikaanse landen ontwikkelen zich daardoor sterk. Als expediteur in Zuid-Amerika helpen wij met het transport van Zuid-Amerika naar Nederland en vice versa. Zo zorgen wij voor de douaneformaliteiten in beide landen en kunnen we eenvoudig laden en lokaal leveren via onze agenten in Zuid-Amerika. We helpen graag met alle import en export vanuit Zuid-Amerika.

laptop + handen
laura

“Samen ontdekken hoe we jou kunnen helpen? Boek afspraak in en we reserveren minimaal 30 minuten voor jou. Wij leiden je persoonlijk rond in onze onlineomgeving en beantwoorden al je vragen.”

Laura – Support

Makkelijk, snel en gratis
een vrijblijvende offerte ontvangen?

Vul dit formulier in en ontvang de opties in je mailbox (snel, middenweg en voordelig ).

  Laadadres

  Afleveradres

  Wat zou je transport moeten zijn? SNELVOORDELIGDE MIDDENWEG

  Aantal verpakkingen Soort verpakking

  Lengte (cm) Breedte(cm) Hoogte (cm) Gewicht (kg

  Email* Telefoonnummer

  Explect online: dé gateway naar de wereld van internationale
  transport

  Waar je als ondernemer makkelijk en binnen enkele minuten zelf je transport regelt. Van 1 doosje tot meerdere containers.

  Importeren uit Zuid-Amerika

  Bij het importeren van goederen uit Zuid Amerika komt aardig wat kijken. Zo moet je aangifte doen bij de Douane ook wel inklaren genoemd. Bij het inklaren van je goederen kunnen invoerrechten komen en BTW bij invoer welke je moet afdragen. Ook kunnen er soms accijns, verbruiksbelasting en overige heffingen bij komen. Welke regels en eisen zijn verbonden het aan het product dat je wil gaan importeren? Dit kan je zien aan de hand van de HS code van jouw product. Bij veel landen uit Zuid Amerika kan je gebruik maken van een oorsprongsdocument. In veel gevallen worden de invoerrechten dan lager of zelfs 0%. Wil jij alles weten over importeren uit Zuid Amerika? Laat ons je verder helpen

  Exporteren naar Zuid-Amerika

  Wil je exporteren? Geweldig, want export biedt uitstekende kansen. Met onze hulp kunt je  jouw goederen wereldwijd leveren. Wij verzorgen deur-tot-deur export transporten samen met onze lokale partners wereldwijd. Bovendien helpen we jou met al jouw exportvragen. We zijn expert in het organiseren van  export documenten, de Incoterms, de douane en het natuurlijk het transport. We delen die kennis met je zodat we kunnen samenwerken aan een succesvol exportavontuur. Ontdek jouw exportkansen met ons! En maak van jouw export een succes. Wil je exporteren naar ArgentinieBrazilieChiliColombiaPeru. Dan helpen wij je verder.

  Expediteur Rick Onder

  Meer dan online

  “Niet alleen ons logistieke platform maakt jouw leven een stukje makkelijker, wij beschikken ook over een team dat altijd voor je klaar staat. Een team met innovatieve en ervaren mensen met kennis in zowel digitale- als logistieke oplossingen. Deze kennis delen wij graag met jou. Heb je vragen? Krijg minimaal 30 minuten de tijd om al je vragen te stellen. Wij zijn hiervoor jou!”

  Team Explect