Expediteur Thailand

Expediteur Thailand.

Wij helpen jou verder.

Thailand is al jarenlang de handelspartners van Europa. Als expediteur in Thailand helpen we graag bij alle import en export vanuit en naar Thailand. Lees meer over de opties in Thailand. Aangezien Explect werkt met lokale agenten als expediteur Thailand, kunnen we zowel EXW als DAP organiseren. Laat ons adviseren in welke incoterm de beste optie voor jou is. We nemen de gehele handeling voor jouw import of export zending voor onze rekening. We kunnen de complete afhandeling voor jou organiseren van deur tot deur. Wij zorgen dat jou zending in Thailand wordt geleverd of opgehaald.

thailand
laura

“Samen ontdekken hoe we jou kunnen helpen? Boek afspraak in en we reserveren minimaal 30 minuten voor jou. Wij leiden je persoonlijk rond in onze onlineomgeving en beantwoorden al je vragen.”

Laura – Support

Makkelijk, snel en gratis
een vrijblijvende offerte ontvangen?

Vul dit formulier in en ontvang de opties in je mailbox (snel, middenweg en voordelig ).

  Laadadres

  Afleveradres

  Wat zou je transport moeten zijn? SNELVOORDELIGDE MIDDENWEG

  Aantal verpakkingen Soort verpakking

  Lengte (cm) Breedte(cm) Hoogte (cm) Gewicht (kg

  Email* Telefoonnummer

  Explect online: dé gateway naar de wereld van internationaal transport

  Waar je als ondernemer makkelijk en binnen enkele minuten zelf je transport regelt. Van 1 doosje tot meerdere containers.

  Expediteur Thailand

  Thailand bied diverse kansen voor zowel import als export. Thailand kent diverse producten die ze importeren en exporteren. De import en export mogelijkheden ontdekken in Thailand? Dan helpen wij jou graag verder, zo dat al jou import en export een succes wordt.
  Als je gaat importeren uit of exporteren naar Thailand dan komen er diverse partijen aan bod. Het is belangrijk om dan de controle te houden. Daarom is het handig om gebruik te maken van een Expediteur.

  Importeren uit Thailand

  Ga je importeren uit Thailand dan is het prettig als je één partner hebt, één die alles regelt. Als expediteur Thailand helpen we je bij voorbereiding organiseren we het transport de documenten en handelen we de douane af. Zo kan jij succesvol importeren uit Thailand!

  Exporteren uit Thailand

  Exporteren loopt soepeler met iemand met verstand van zaken toch? Met ons en onze lokale partners haal jij alle kennis en kunde in huis zodat je zorgeloos kan exporteren naar Thailand. We helpen je bij de voorbereiding, adviseren je over de incoterm en organiseren het complete transport.

  Expediteur Rick Onder

  Meer dan online

  “Niet alleen ons logistieke platform maakt jouw leven een stukje makkelijker, wij beschikken ook over een team dat altijd voor je klaar staat. Een team met innovatieve en ervaren mensen met kennis in zowel digitale- als logistieke oplossingen. Deze kennis delen wij graag met jou. Heb je vragen? Krijg minimaal 30 minuten de tijd om al je vragen te stellen. Wij zijn hiervoor jou!”

  Rick – Operations Expert

  Team Explect