Expediteur Thailand

Expediteur Thailand.

Wij helpen jou verder.

Thailand is al jarenlang de handelspartners van Europa. Als expediteur in Thailand helpen we graag bij alle import en export vanuit en naar Thailand. Lees meer over de opties in Thailand. Aangezien Explect werkt met lokale agenten als expediteur Thailand, kunnen we zowel EXW als DAP organiseren. Laat ons adviseren in welke incoterm de beste optie voor jou is. We nemen de gehele handeling voor jouw import of export zending voor onze rekening. We kunnen de complete afhandeling voor jou organiseren van deur tot deur. Wij zorgen dat jou zending in Thailand wordt geleverd of opgehaald.

azie
ewe

Wij maken logistiek makkelijk

eenvoudig boeken, communicatie en samenwerken.

Makkelijk en snel een offerte ontvangen?

Vul het onderstaande formulier in en voor je het weet heb je een prijs.

  Laadadres

  Afleveradres

  Wat zou je transport moeten zijn? SNELVOORDELIGDE MIDDENWEG

  Aantal verpakkingen Soort verpakking

  Lengte (cm) Breedte(cm) Hoogte (cm) Gewicht (kg

  Email* Telefoonnummer

  Wij zorgen voor je logistiek

  Zodat jij je bedrijf kan laten groeien

  Ontdek de wereld.

  Op welk werelddeel liggen jouw kansen?

  Expediteur Thailand

  Thailand bied diverse kansen voor zowel import als export. Thailand kent diverse producten die ze importeren en exporteren. De import en export mogelijkheden ontdekken in Thailand? Dan helpen wij jou graag verder, zo dat al jou import en export een succes wordt.
  Als je gaat importeren uit of exporteren naar Thailand dan komen er diverse partijen aan bod. Het is belangrijk om dan de controle te houden. Daarom is het handig om gebruik te maken van een Expediteur.

  Exporteren naar Thailand

  Exporteren loopt soepeler met iemand met verstand van zaken toch? Met ons en onze lokale partners haal jij alle kennis en kunde in huis zodat je zorgeloos kan exporteren naar Thailand. We helpen je bij de voorbereiding, adviseren je over de incoterm en organiseren het complete transport.

  Importeren uit Thailand

  Ga je importeren uit Thailand dan is het prettig als je één partner hebt, één die alles regelt. Als expediteur Thailand helpen we je bij voorbereiding organiseren we het transport de documenten en handelen we de douane af. Zo kan jij succesvol importeren uit Thailand!

  Ontdekken hoe wij jou kunnen helpen?

  We helpen je graag verder, want we houden van samen groeien.

  Meer dan online

  Als wij aan onze klanten vragen hoe ze ons ervaren, dan horen we vaak: betrouwbaar, behulpzaam en vriendelijk. Want niet alleen maakt ons logistieke platform jouw leven een stukje makkelijker, wij beschikken ook over een geweldig team. Ons team bestaat uit innovatieve mensen met ervaring en kennis in zowel digitale oplossingen als in de logistieke sector. Deze kennis delen wij graag met jou. We leren je graag kennen en helpen je graag verder.

  Niet gevonden wat je zocht, geen tijd om verder te zoeken?

  Geen probleem, laat ons je terugbellen of mailen.