Expediteur Spanje

Expediteur Spanje.

Wij helpen jou verder.

Spanje is al jarenlang de handelspartners van Europa. Als expediteur in Spanje helpen we graag bij alle import en export vanuit en naar Spanje. Lees meer over de opties in Spanje. Aangezien Explect werkt met lokale agenten als expediteur Spanje, kunnen we zowel EXW als DAP organiseren. Laat ons adviseren in welke incoterm de beste optie voor jou is. We nemen de gehele handeling voor jouw import of export zending voor onze rekening. We kunnen de complete afhandeling voor jou organiseren van deur tot deur. Wij zorgen dat jou zending in Spanje wordt geleverd of opgehaald.

Europa
ewe

Wij maken logistiek makkelijk

eenvoudig boeken, communicatie en samenwerken.

Makkelijk en snel een offerte ontvangen?

Vul het onderstaande formulier in en voor je het weet heb je een prijs.

  Laadadres

  Afleveradres

  Wat zou je transport moeten zijn? SNELVOORDELIGDE MIDDENWEG

  Aantal verpakkingen Soort verpakking

  Lengte (cm) Breedte(cm) Hoogte (cm) Gewicht (kg

  Email* Telefoonnummer

  Wij zorgen voor je logistiek

  Zodat jij je bedrijf kan laten groeien

  Ontdek de wereld.

  Op welk werelddeel liggen jouw kansen?

  Exporteren naar Spanje

  Exporteren loopt veelal soepeler met een partij met verstand van zaken. Met onze ervaring en lokale partners haal jij alle kennis en kunde in huis zodat je zorgeloos kan exporteren naar Spanje. We helpen je bij de voorbereiding, adviseren je over de incoterm en organiseren het complete transport. Wil jij soepel exporteren naar Spanje?

  Importeren uit Spanje

  Ga je importeren uit Spanje? Dan is het prettig als je één partner hebt die alles regelt. Als expediteur Spanje helpen we je bij de voorbereiding, organiseren we het transport en regelen we de documenten. Zo kan jij succesvol importeren uit Spanje.

  Expediteur Spanje

  Ben je van plan om producten te importeren uit Spanje?  Of wellicht wil je producten exporteren naar Spanje. Omdat Spanje deel uitmaakt van de Europese Unie (EU) heb je niets met grensformaliteiten te maken. Ook hoef je geen invoerrechten te betalen bij het importeren van producten uit Spanje.

  Spanje, het land van sinaasappels, machines, vis en andere voedselwaren. Spanje is een prima land om van te importeren en te exporteren. Het land biedt diverse kansen om uit te groeien tot een succesvolle onderneming. Wij hebben diverse partners door heel Spanje om alle vormen van transport te kunnen doen. Het laden en lossen op beurzen en andere speciale activiteiten is in Spanje geen enkel probleem. Voor jouw transport Spanje kan je het volgende aanbieden:

  Groupage: 3 tot 4 dagen

  Complete ladingen: 2 tot 3 dagen

  Project lading

  Pakketten

  Ontdekken hoe wij jou kunnen helpen?

  We helpen je graag verder, want we houden van samen groeien.

  Meer dan online

  Als wij aan onze klanten vragen hoe ze ons ervaren, dan horen we vaak: betrouwbaar, behulpzaam en vriendelijk. Want niet alleen maakt ons logistieke platform jouw leven een stukje makkelijker, wij beschikken ook over een geweldig team. Ons team bestaat uit innovatieve mensen met ervaring en kennis in zowel digitale oplossingen als in de logistieke sector. Deze kennis delen wij graag met jou. We leren je graag kennen en helpen je graag verder.

  Niet gevonden wat je zocht, geen tijd om verder te zoeken?

  Geen probleem, laat ons je terugbellen of mailen.