Expediteur Spanje

Expediteur Spanje.

Wij helpen jou verder.

Spanje is al jarenlang de handelspartners van Europa. Als expediteur in Spanje helpen we graag bij alle import en export vanuit en naar Spanje. Lees meer over de opties in Spanje. Aangezien Explect werkt met lokale agenten als expediteur Spanje, kunnen we zowel EXW als DAP organiseren. Laat ons adviseren in welke incoterm de beste optie voor jou is. We nemen de gehele handeling voor jouw import of export zending voor onze rekening. We kunnen de complete afhandeling voor jou organiseren van deur tot deur. Wij zorgen dat jou zending in Spanje wordt geleverd of opgehaald.

spain
bart

“Samen ontdekken hoe we jou kunnen helpen? Boek afspraak in en we reserveren minimaal 30 minuten voor jou. Wij leiden je persoonlijk rond in onze onlineomgeving en beantwoorden al je vragen.”

Bart – Founder

Makkelijk, snel en gratis
een vrijblijvende offerte ontvangen?

Vul dit formulier in en ontvang de opties in je mailbox (snel, middenweg en voordelig ).

  Laadadres

  Afleveradres

  Wat zou je transport moeten zijn? SNELVOORDELIGDE MIDDENWEG

  Aantal verpakkingen Soort verpakking

  Lengte (cm) Breedte(cm) Hoogte (cm) Gewicht (kg

  Email* Telefoonnummer

  Explect online: dé gateway naar de wereld van internationaal transport

  Waar je als ondernemer makkelijk en binnen enkele minuten zelf je transport regelt. Van 1 doosje tot meerdere containers.

  Expediteur Spanje

  Ben je van plan om producten te importeren uit Spanje?  Of wellicht wil je producten exporteren naar Spanje. Omdat Spanje deel uitmaakt van de Europese Unie (EU) heb je niets met grensformaliteiten te maken. Ook hoef je geen invoerrechten te betalen bij het importeren van producten uit Spanje.

  Spanje, het land van sinaasappels, machines, vis en andere voedselwaren. Spanje is een prima land om van te importeren en te exporteren. Het land biedt diverse kansen om uit te groeien tot een succesvolle onderneming. Wij hebben diverse partners door heel Spanje om alle vormen van transport te kunnen doen. Het laden en lossen op beurzen en andere speciale activiteiten is in Spanje geen enkel probleem. Voor jouw transport Spanje kan je het volgende aanbieden:

  Groupage: 3 tot 4 dagen

  Complete ladingen: 2 tot 3 dagen

  Project lading

  Pakketten

  Exporteren naar Spanje

  Exporteren loopt veelal soepeler met een partij met verstand van zaken. Met onze ervaring en lokale partners haal jij alle kennis en kunde in huis zodat je zorgeloos kan exporteren naar Spanje. We helpen je bij de voorbereiding, adviseren je over de incoterm en organiseren het complete transport. Wil jij soepel exporteren naar Spanje?

  Importeren uit Spanje

  Ga je importeren uit Spanje? Dan is het prettig als je één partner hebt die alles regelt. Als expediteur Spanje helpen we je bij de voorbereiding, organiseren we het transport en regelen we de documenten. Zo kan jij succesvol importeren uit Spanje.

  Expediteur Rick Onder

  Meer dan online

  “Niet alleen ons logistieke platform maakt jouw leven een stukje makkelijker, wij beschikken ook over een team dat altijd voor je klaar staat. Een team met innovatieve en ervaren mensen met kennis in zowel digitale- als logistieke oplossingen. Deze kennis delen wij graag met jou. Heb je vragen? Krijg minimaal 30 minuten de tijd om al je vragen te stellen. Wij zijn hiervoor jou!”

  Rick – Operations Expert

  Team Explect