Expediteur Portugal

Expediteur Portugal.

Wij helpen jou verder.

Portugal is al jarenlang de handelspartners van Europa. Als expediteur in Portugal helpen we graag bij alle import en export vanuit en naar Portugal. Lees meer over de opties in Portugal. Aangezien Explect werkt met lokale agenten als expediteur Portugal, kunnen we zowel EXW als DAP organiseren. Laat ons adviseren in welke incoterm de beste optie voor jou is. We nemen de gehele handeling voor jouw import of export zending voor onze rekening. We kunnen de complete afhandeling voor jou organiseren van deur tot deur. Wij zorgen dat jou zending in Portugal wordt geleverd of opgehaald.

Europa
ewe

Wij maken logistiek makkelijk

eenvoudig boeken, communicatie en samenwerken.

Makkelijk en snel een offerte ontvangen?

Vul het onderstaande formulier in en voor je het weet heb je een prijs.

  Laadadres

  Afleveradres

  Wat zou je transport moeten zijn? SNELVOORDELIGDE MIDDENWEG

  Aantal verpakkingen Soort verpakking

  Lengte (cm) Breedte(cm) Hoogte (cm) Gewicht (kg

  Email* Telefoonnummer

  Wij zorgen voor je logistiek

  Zodat jij je bedrijf kan laten groeien

  Ontdek de wereld.

  Op welk werelddeel liggen jouw kansen?

  Expediteur Portugal

  Transport van of naar Portugal? Dankzij de samenwerking met onze agent in Portugal biedt Explect hier een uitstekende dienst op aan. Voor zowel import als export, lokaal ophalen of afleveren, alles is mogelijk bij Explect.
  De samenwerking met onze agent in Portugal zorgt ervoor dat al jouw import en export een succes wordt. Voor Portugal gelden de volgende diensten:

  • Groupage: 3 tot 4 dagen
  • Complete vracht: 2 tot 4 dagen

  Exporteren naar Portugal

  Exporteren loopt veelal soepeler met een partij met verstand van zaken. Met onze ervaring en lokale partners haal jij alle kennis en kunde in huis zodat je zorgeloos kan exporteren naar Portugal. We helpen je bij de voorbereiding, adviseren je over de incoterm en organiseren het complete transport. Wil jij soepel exporteren naar Portugal?

  Importeren uit Portugal

  Ga je importeren uit Portugal? Dan is het prettig als je één partner hebt die alles regelt. Als expediteur Portugal helpen we je bij de voorbereiding, organiseren we het transport en regelen we de documenten. Zo kan jij succesvol importeren uit Portugal.

  Ontdekken hoe wij jou kunnen helpen?

  We helpen je graag verder, want we houden van samen groeien.

  Meer dan online

  Als wij aan onze klanten vragen hoe ze ons ervaren, dan horen we vaak: betrouwbaar, behulpzaam en vriendelijk. Want niet alleen maakt ons logistieke platform jouw leven een stukje makkelijker, wij beschikken ook over een geweldig team. Ons team bestaat uit innovatieve mensen met ervaring en kennis in zowel digitale oplossingen als in de logistieke sector. Deze kennis delen wij graag met jou. We leren je graag kennen en helpen je graag verder.

  Niet gevonden wat je zocht, geen tijd om verder te zoeken?

  Geen probleem, laat ons je terugbellen of mailen.