Expediteur Portugal

Expediteur Portugal.

Wij helpen jou verder.

Portugal is al jarenlang de handelspartners van Europa. Als expediteur in Portugal helpen we graag bij alle import en export vanuit en naar Portugal. Lees meer over de opties in Portugal. Aangezien Explect werkt met lokale agenten als expediteur Portugal, kunnen we zowel EXW als DAP organiseren. Laat ons adviseren in welke incoterm de beste optie voor jou is. We nemen de gehele handeling voor jouw import of export zending voor onze rekening. We kunnen de complete afhandeling voor jou organiseren van deur tot deur. Wij zorgen dat jou zending in Portugal wordt geleverd of opgehaald.

Portugal

“Samen ontdekken hoe we jou kunnen helpen? Boek een afspraak in en we reserveren minimaal 30 minuten voor jou. Wij leiden je persoonlijk rond in onze onlineomgeving en beantwoorden al je vragen.”

Laura – Support

Makkelijk, snel en gratis
een vrijblijvende offerte ontvangen?

Vul dit formulier in en ontvang de opties in je mailbox (snel, middenweg en voordelig ).

  Laadadres

  Afleveradres

  Wat zou je transport moeten zijn? SNELVOORDELIGDE MIDDENWEG

  Aantal verpakkingen Soort verpakking

  Lengte (cm) Breedte(cm) Hoogte (cm) Gewicht (kg

  Email* Telefoonnummer

  Explect online: dé gateway naar de wereld van internationaal transport

  Waar je als ondernemer makkelijk en binnen enkele minuten zelf je transport regelt. Van 1 doosje tot meerdere containers.

  Expediteur Portugal

  Transport van of naar Portugal? Dankzij de samenwerking met onze agent in Portugal biedt Explect hier een uitstekende dienst op aan. Voor zowel import als export, lokaal ophalen of afleveren, alles is mogelijk bij Explect.
  De samenwerking met onze agent in Portugal zorgt ervoor dat al jouw import en export een succes wordt. Voor Portugal gelden de volgende diensten:

  • Groupage: 3 tot 4 dagen
  • Complete vracht: 2 tot 4 dagen

  Exporteren naar Portugal

  Exporteren loopt veelal soepeler met een partij met verstand van zaken. Met onze ervaring en lokale partners haal jij alle kennis en kunde in huis zodat je zorgeloos kan exporteren naar Portugal. We helpen je bij de voorbereiding, adviseren je over de incoterm en organiseren het complete transport. Wil jij soepel exporteren naar Portugal?

  Importeren uit Portugal

  Ga je importeren uit Portugal? Dan is het prettig als je één partner hebt die alles regelt. Als expediteur Portugal helpen we je bij de voorbereiding, organiseren we het transport en regelen we de documenten. Zo kan jij succesvol importeren uit Portugal.

  Expediteur Rick Onder

  Meer dan online

  “Niet alleen ons logistieke platform maakt jouw leven een stukje makkelijker, wij beschikken ook over een team dat altijd voor je klaar staat. Een team met innovatieve en ervaren mensen met kennis in zowel digitale- als logistieke oplossingen. Deze kennis delen wij graag met jou. Heb je vragen? Krijg minimaal 30 minuten de tijd om al je vragen te stellen. Wij zijn hiervoor jou!”