Expediteur Pakistan

Expediteur Pakistan.

Wij helpen jou verder.

Pakistan is al jarenlang de handelspartners van Europa. Als expediteur in Pakistan helpen we graag bij alle import en export vanuit en naar Pakistan. Lees meer over de opties in Pakistan. Aangezien Explect werkt met lokale agenten als expediteur Pakistan, kunnen we zowel EXW als DAP organiseren. Laat ons adviseren in welke incoterm de beste optie voor jou is. We nemen de gehele handeling voor jouw import of export zending voor onze rekening en zorgen ervoor dat jouw zending via we kunnen de complete afhandeling voor je organiseren van deur tot deur ook voor zee, lucht en rail. Wij zorgen dat jou zending in Pakistan wordt geleverd of opgehaald.

Pakistan

“Samen ontdekken hoe we jou kunnen helpen? Boek een afspraak in en we reserveren minimaal 30 minuten voor jou. Wij leiden je persoonlijk rond in onze onlineomgeving en beantwoorden al je vragen.”

Laura – Support

Makkelijk, snel en gratis
een vrijblijvende offerte ontvangen?

Vul dit formulier in en ontvang de opties in je mailbox (snel, middenweg en voordelig ).

  Laadadres

  Afleveradres

  Wat zou je transport moeten zijn? SNELVOORDELIGDE MIDDENWEG

  Aantal verpakkingen Soort verpakking

  Lengte (cm) Breedte(cm) Hoogte (cm) Gewicht (kg

  Email* Telefoonnummer

  Explect online: dé gateway naar de wereld van internationaal transport

  Waar je als ondernemer makkelijk en binnen enkele minuten zelf je transport regelt. Van 1 doosje tot meerdere containers.

  Expediteur Pakistan

  Overweeg jij te importeren uit Pakistan of te exporteren naar Pakistan? Dan is Explect de expediteur Pakistan die jou verder helpt. Met onze Pakistaanse partners bieden we je ”door to door” oplossingen en kennen we alle valkuilen. Internationaal transport verloopt over verschillende schakels. Dat werkt het best als je één partner hebt die het volledig voor jou kan organiseren. Zodat jij alle tijd en aandacht voor jouw core-business kan hebben. Bij Explect start het in de voorbereiding waar we met jou kijken naar de incoterm, de documenten, de verschillende mogelijkheden en de kosten.

  Wil jij weten wat deze expediteur Pakistan voor jou kan betekenen? Neem dan contact met ons op.

  Exporteren naar Pakistan

  Als je naar Pakistan gaat exporteren is het fijn om samen te werken met één partij. Als expediteur Pakistan bieden wij jou de kennis en ervaring die je zoekt en kun je altijd met jou vragen bij ons terecht. Samen met onze lokale partners kunnen we ”door to door” oplossingen bieden naar Pakistan. Voor ons start dat al in de voorbereiding waar we je onder andere adviseren over de incoterm, de benodigde documenten en de kosten.

  Door deze goede voorbereiding kunnen we het transport veel beter uitvoeren. Zo exporteer jij soepeler naar Pakistan

  Wil jij soepel exporteren naar Pakistan? Neem dan contact met ons op.

  Importeren uit Pakistan

  Ga je importeren uit Pakistan dan werkt dat vaak het best met één aanspreekpunt. Explect is de expediteur Pakistan waardoor jij eenvoudiger kan importeren uit Pakistan. Zo bereiden we je vooraf voor met advies over de incoterm, welke documenten nodig zijn en geven we je inzicht in de kosten. Samen met onze lokale partners organiseren we het hele transport tot bij jou aan de deur.

  Zo kan jij succesvol importeren uit Pakistan.

  Wil jij succesvol importeren uit Pakistan? Neem dan contact met ons op.

  Expediteur Rick Onder

  Meer dan online

  “Niet alleen ons logistieke platform maakt jouw leven een stukje makkelijker, wij beschikken ook over een team dat altijd voor je klaar staat. Een team met innovatieve en ervaren mensen met kennis in zowel digitale- als logistieke oplossingen. Deze kennis delen wij graag met jou. Heb je vragen? Krijg minimaal 30 minuten de tijd om al je vragen te stellen. Wij zijn hiervoor jou!”