Expediteur Griekeneland

Expediteur Griekenland.

Wij helpen jou verder.

Griekenland is al jarenlang de handelspartners van Europa. Als expediteur in Griekenland helpen we graag bij alle import en export vanuit en naar Griekenland. Lees meer over de opties in Griekenland, kijk hieronder. Aangezien Explect lokale agenten als expediteur in Griekenland gebruikt, kunnen we zowel EXW als DAP organiseren laat ons adviseren in welke incoterm de beste optie is. We nemen de gehele handeling voor jouw import of export zending voor onze rekening en zorgen ervoor dat jouw zending via luchtvracht en/of zeevracht in Griekenland wordt afgeleverd of opgehaald.

Europa
ewe

Wij maken logistiek makkelijk

eenvoudig boeken, communicatie en samenwerken.

Makkelijk en snel een offerte ontvangen?

Vul het onderstaande formulier in en voor je het weet heb je een prijs.

  Laadadres

  Afleveradres

  Wat zou je transport moeten zijn? SNELVOORDELIGDE MIDDENWEG

  Aantal verpakkingen Soort verpakking

  Lengte (cm) Breedte(cm) Hoogte (cm) Gewicht (kg

  Email* Telefoonnummer

  Wij zorgen voor je logistiek

  Zodat jij je bedrijf kan laten groeien

  Ontdek de wereld.

  Op welk werelddeel liggen jouw kansen?

  Expediteur Griekenland

  Ga je importeren uit Griekenland? Of juist exporteren naar Griekenland? Dan kan Explect jou verder helpen. Zo heb jij betrouwbaar transport Griekenland. Om een succes te maken van jou export of import is het handig om met een partner te werken die verstand van zaken heeft. Explect heeft een enorme ervaring in transport en logistiek. Wij werken samen met agenten die er voor kunnen zorgen dat er lokaal geladen en gelost kan worden.

  Zo navigeren en organiseren wij het complete transport Griekenland voor jou, zodat jij de focus kan leggen op andere zaken. Op Griekenland kunnen wij het volgende bieden:

  • Groupage: 4 tot 6 dagen
  • Complete ladingen: 4 tot 5 dagen
  • Vertrekdagen: dagelijks

  Exporteren naar Griekenland

  Exporteren loopt veelal soepeler met een partij met verstand van zaken. Met onze ervaring en lokale partners haal jij alle kennis en kunde in huis zodat je zorgeloos kan exporteren naar Griekenland. We helpen je bij de voorbereiding, adviseren je over de incoterm en organiseren het complete transport. Wil jij soepel exporteren naar Griekenland?

  Importeren uit Griekenland

  Ga je importeren uit Griekenland? Dan is het prettig als je één partner hebt die alles regelt. Als expediteur Griekenland helpen we je bij de voorbereiding, organiseren we het transport en regelen we de documenten. Zo kan jij succesvol importeren uit Griekenland.

  Ontdekken hoe wij jou kunnen helpen?

  We helpen je graag verder, want we houden van samen groeien.

  Meer dan online

  Als wij aan onze klanten vragen hoe ze ons ervaren, dan horen we vaak: betrouwbaar, behulpzaam en vriendelijk. Want niet alleen maakt ons logistieke platform jouw leven een stukje makkelijker, wij beschikken ook over een geweldig team. Ons team bestaat uit innovatieve mensen met ervaring en kennis in zowel digitale oplossingen als in de logistieke sector. Deze kennis delen wij graag met jou. We leren je graag kennen en helpen je graag verder.

  Niet gevonden wat je zocht, geen tijd om verder te zoeken?

  Geen probleem, laat ons je terugbellen of mailen.