Expediteur Gambia

Expediteur Gambia.

Wij helpen jou verder.

Gambia is al jarenlang de handelspartners van Europa. Als expediteur in Gambia helpen we graag bij alle import en export vanuit en naar Gambia. Lees meer over de opties in Gambia, kijk hieronder. Aangezien Explect lokale agenten als expediteur in Gambia gebruikt, kunnen we zowel EXW als DAP organiseren laat ons adviseren in welke incoterm de beste optie is. We nemen de gehele handeling voor jouw import of export zending voor onze rekening en zorgen ervoor dat jouw zending via luchtvracht en/of zeevracht in Gambia wordt afgeleverd of opgehaald.

africa
ewe

Wij maken logistiek makkelijk

eenvoudig boeken, communicatie en samenwerken.

Makkelijk en snel een offerte ontvangen?

Vul het onderstaande formulier in en voor je het weet heb je een prijs.

  Laadadres

  Afleveradres

  Wat zou je transport moeten zijn? SNELVOORDELIGDE MIDDENWEG

  Aantal verpakkingen Soort verpakking

  Lengte (cm) Breedte(cm) Hoogte (cm) Gewicht (kg

  Email* Telefoonnummer

  Wij zorgen voor je logistiek

  Zodat jij je bedrijf kan laten groeien

  Ontdek de wereld.

  Op welk werelddeel liggen jouw kansen?

  Expediteur Gambia

  Als expediteur Gambia weten wij waar je op moet letten wanneer je importeert vanuit Gambia of er juist naartoe exporteert. Vanaf Gambia zijn er verschillende mogelijkheden qua transport. Zo kan je via luchtvracht en via zeevracht goederen van of naar Gambia vervoeren. Het transport Gambia loopt via verschillende partijen. Om deze reden is het slim om een expediteur te gebruiken. Een expediteur is jouw enige aanspreekpunt en zorgt voor het transport, de documentatie en de douaneformaliteiten. Het transport kan op verschillende manieren uitgevoerd worden. Zo kunnen wij doormiddel van lokale agenten zowel EXW als FOB aanbieden. Ook CIF Banjul is voor ons geen probleem! Wil jij advies over de beste transportsoort of ben je benieuwd naar onze tarieven? Bel ons dan gerust of ontvang een prijs door middel van de tool onderaan de pagina. Wil jij de kansen in Gambia benutten?

  Exporteren naar Gambia

  Exporteren loopt veelal soepeler met een partij met verstand van zaken. Met onze ervaring en lokale partners haal jij alle kennis en kunde in huis zodat je zorgeloos kan exporteren naar Gambia. We helpen je bij de voorbereiding, adviseren je over de incoterm en organiseren het complete transport. Wil jij soepel exporteren naar Gambi

  Importeren uit Gambia

  Ga je importeren uit Gambia? Dan is het prettig als je één partner hebt die alles regelt. Als expediteur Gambia helpen we je bij de voorbereiding, organiseren we het transport en regelen we de documenten. Zo wordt jouw transport Gambia een succes!

  Ontdekken hoe wij jou kunnen helpen?

  We helpen je graag verder, want we houden van samen groeien.

  Meer dan online

  Als wij aan onze klanten vragen hoe ze ons ervaren, dan horen we vaak: betrouwbaar, behulpzaam en vriendelijk. Want niet alleen maakt ons logistieke platform jouw leven een stukje makkelijker, wij beschikken ook over een geweldig team. Ons team bestaat uit innovatieve mensen met ervaring en kennis in zowel digitale oplossingen als in de logistieke sector. Deze kennis delen wij graag met jou. We leren je graag kennen en helpen je graag verder.

  Niet gevonden wat je zocht, geen tijd om verder te zoeken?

  Geen probleem, laat ons je terugbellen of mailen.