Expediteur Colombia

Expediteur Colombia.

Wij helpen jou verder.

Colombia is al jarenlang de handelspartners van Europa. Als expediteur in Colombia helpen we graag bij alle import en export vanuit en naar Colombia. Lees meer over de opties in Colombia, kijk hieronder. Aangezien Explect lokale agenten als expediteur in Colombia gebruikt, kunnen we zowel EXW als DAP organiseren laat ons adviseren in welke incoterm de beste optie is. We nemen de gehele handeling voor jouw import of export zending voor onze rekening en zorgen ervoor dat jouw zending via luchtvracht en/of zeevracht in Colombia wordt afgeleverd of opgehaald.

Z-Amerika
ewe

Wij maken logistiek makkelijk

eenvoudig boeken, communicatie en samenwerken.

Makkelijk en snel een offerte ontvangen?

Vul het onderstaande formulier in en voor je het weet heb je een prijs.

  Laadadres

  Afleveradres

  Wat zou je transport moeten zijn? SNELVOORDELIGDE MIDDENWEG

  Aantal verpakkingen Soort verpakking

  Lengte (cm) Breedte(cm) Hoogte (cm) Gewicht (kg

  Email* Telefoonnummer

  Wij zorgen voor je logistiek

  Zodat jij je bedrijf kan laten groeien

  Ontdek de wereld.

  Op welk werelddeel liggen jouw kansen?

  Expediteur Colombia

  Colombia behoort tot één van de snelst groeiende landen van Latijns Amerika. Daarom helpen we jouw als expediteur Colombia graag met een avontuur van of naar Colombia. Of je nu wil importeren uit Colombia of exporteren naar Colombia met onze Colombiaanse partners. Wij maken er een succes van. Want internationaal transport gaat via verschillende partijen. Maar als het aan ons ligt heb jij maar één partner nodig: Explect. Want met Explect ben je volledig voorbereid en heb je vooraf inzicht.

  Bij ons start de voorbereiding met het bepalen van de incoterms, welke documenten je nodig hebt, hoe we het transport kunnen organiseren en wat het volledige kostenplaatje is. Want zo weet je vooraf zo goed mogelijk waar jij aan toe bent. Bij de uitvoering hebben wij de regie, organiseren het volledige traject en informeren jou over de status.

  Voor Colombia kunnen we verschillende alternatieven voor zeevracht aanbieden en voor luchtvracht.

  Exporteren naar Colombia

  Met één partner werken, die de kennis, de ervaring en de connecties heeft. Explect is als expediteur Colombia die partner. We hebben de kennis en kunde en bereiden jou daarmee volledig voor om te kunnen exporteren naar Colombia.

  Wil jij soepel exporteren naar Colombia? Laat ons je verder helpen.

  Importeren uit Colombia

  Wil jij importeren uit Colombia? Want samen met onze lokale Colombiaanse partner kunnen we jou een volledige dienst aanbieden voor het importen uit Colombia. Daarmee bereiden we je voor en vertellen wat jij moet weten als je gaat importeren uit Colombia, bijvoorbeeld over de douane in Colombia.

   

   

  Ontdekken hoe wij jou kunnen helpen?

  We helpen je graag verder, want we houden van samen groeien.

  Meer dan online

  Als wij aan onze klanten vragen hoe ze ons ervaren, dan horen we vaak: betrouwbaar, behulpzaam en vriendelijk. Want niet alleen maakt ons logistieke platform jouw leven een stukje makkelijker, wij beschikken ook over een geweldig team. Ons team bestaat uit innovatieve mensen met ervaring en kennis in zowel digitale oplossingen als in de logistieke sector. Deze kennis delen wij graag met jou. We leren je graag kennen en helpen je graag verder.

  Niet gevonden wat je zocht, geen tijd om verder te zoeken?

  Geen probleem, laat ons je terugbellen of mailen.