Expediteur Canada

Expediteur Canada.

Wij helpen jou verder.

Canada is al jarenlang de handelspartners van Europa. Als expediteur in Canada helpen we graag bij alle import en export vanuit en naar Canada. Lees meer over de opties in Canada, kijk hieronder. Aangezien Explect lokale agenten als expediteur in Canada gebruikt, kunnen we zowel EXW als DAP organiseren laat ons adviseren in welke incoterm de beste optie is. We nemen de gehele handeling voor jouw import of export zending voor onze rekening en zorgen ervoor dat jouw zending via luchtvracht en/of zeevracht in Canada wordt afgeleverd of opgehaald.

oca
ewe

Wij maken logistiek makkelijk

eenvoudig boeken, communicatie en samenwerken.

Makkelijk en snel een offerte ontvangen?

Vul het onderstaande formulier in en voor je het weet heb je een prijs.

  Laadadres

  Afleveradres

  Wat zou je transport moeten zijn? SNELVOORDELIGDE MIDDENWEG

  Aantal verpakkingen Soort verpakking

  Lengte (cm) Breedte(cm) Hoogte (cm) Gewicht (kg

  Email* Telefoonnummer

  Wij zorgen voor je logistiek

  Zodat jij je bedrijf kan laten groeien

  Ontdek de wereld.

  Op welk werelddeel liggen jouw kansen?

  Expediteur Canada

  Canada, al sinds het begin een belangrijke handelspartner van Europa. Wil jij de mogelijkheden in Canada ontdekken en gaan importeren of exporteren? Dan helpen we jou graag verder. Als expediteur Canada weten we de in’s en out’s van Canada. Met onze lokale partners kunnen wij zowel EXW als DDP aanbieden. Het transport van en naar Canada gaat langs verschillende partijen. Dan is het vaak erg prettig als de regie bij één partij blijft. Als expediteur helpen we jou bij je voorbereiding, zodat je vooraf weet waar je aan toe bent en adviseren we je over de incoterm.

  We voeren het transport voor je uit, regelen de documenten en zorgen voor afhandeling bij de douane. Dat doen we voor zowel lucht- als zeevracht.

  Zorgeloos jouw transport Canada organiseren?

  Exporteren naar Canada

  Exporteren loopt veelal soepeler met een partij met verstand van zaken. Met onze ervaring en lokale partners haal jij alle kennis en kunde in huis zodat je zorgeloos kan exporteren naar Canada.

  We helpen je bij de voorbereiding, adviseren je over de incoterm en organiseren het complete transport.

  Wil jij soepel exporteren naar Canada?

  Importeren uit Canada

  Ga je importeren uit Canada? Dan is het prettig als je één partner hebt die alles regelt. Als expediteur Canada helpen we je bij de voorbereiding, organiseren we het transport en regelen we de documenten.

  Zo kan jij succesvol importeren uit Canada.

   

  Ontdekken hoe wij jou kunnen helpen?

  We helpen je graag verder, want we houden van samen groeien.

  Meer dan online

  Als wij aan onze klanten vragen hoe ze ons ervaren, dan horen we vaak: betrouwbaar, behulpzaam en vriendelijk. Want niet alleen maakt ons logistieke platform jouw leven een stukje makkelijker, wij beschikken ook over een geweldig team. Ons team bestaat uit innovatieve mensen met ervaring en kennis in zowel digitale oplossingen als in de logistieke sector. Deze kennis delen wij graag met jou. We leren je graag kennen en helpen je graag verder.

  Niet gevonden wat je zocht, geen tijd om verder te zoeken?

  Geen probleem, laat ons je terugbellen of mailen.