Expediteur Canada

Expediteur Canada.

Wij helpen jou verder.

Canada is al jarenlang de handelspartners van Europa. Als expediteur in Canada helpen we graag bij alle import en export vanuit en naar Canada. Lees meer over de opties in Canada, kijk hieronder. Aangezien Explect lokale agenten als expediteur in Canada gebruikt, kunnen we zowel EXW als DAP organiseren laat ons adviseren in welke incoterm de beste optie is. We nemen de gehele handeling voor jouw import of export zending voor onze rekening en zorgen ervoor dat jouw zending via luchtvracht en/of zeevracht in Canada wordt afgeleverd of opgehaald.

canada

“Samen ontdekken hoe we jou kunnen helpen? Boek een afspraak in en we reserveren minimaal 30 minuten voor jou. Wij leiden je persoonlijk rond in onze onlineomgeving en beantwoorden al je vragen.”

Laura – Support

Makkelijk, snel en gratis
een vrijblijvende offerte ontvangen?

Vul dit formulier in en ontvang de opties in je mailbox (snel, middenweg en voordelig ).

  Laadadres

  Afleveradres

  Wat zou je transport moeten zijn? SNELVOORDELIGDE MIDDENWEG

  Aantal verpakkingen Soort verpakking

  Lengte (cm) Breedte(cm) Hoogte (cm) Gewicht (kg

  Email* Telefoonnummer

  Explect online: dé gateway naar de wereld van internationaal transport

  Waar je als ondernemer makkelijk en binnen enkele minuten zelf je transport regelt. Van 1 doosje tot meerdere containers.

  Expediteur Canada

  Canada, al sinds het begin een belangrijke handelspartner van Europa. Wil jij de mogelijkheden in Canada ontdekken en gaan importeren of exporteren? Dan helpen we jou graag verder. Als expediteur Canada weten we de in’s en out’s van Canada. Met onze lokale partners kunnen wij zowel EXW als DDP aanbieden. Het transport van en naar Canada gaat langs verschillende partijen. Dan is het vaak erg prettig als de regie bij één partij blijft. Als expediteur helpen we jou bij je voorbereiding, zodat je vooraf weet waar je aan toe bent en adviseren we je over de incoterm.

  We voeren het transport voor je uit, regelen de documenten en zorgen voor afhandeling bij de douane. Dat doen we voor zowel lucht- als zeevracht.

  Zorgeloos jouw transport Canada organiseren?

  Importeren uit Canada

  Ga je importeren uit Canada? Dan is het prettig als je één partner hebt die alles regelt. Als expediteur Canada helpen we je bij de voorbereiding, organiseren we het transport en regelen we de documenten.

  Zo kan jij succesvol importeren uit Canada.

   

  Exporteren naar Canada

  Exporteren loopt veelal soepeler met een partij met verstand van zaken. Met onze ervaring en lokale partners haal jij alle kennis en kunde in huis zodat je zorgeloos kan exporteren naar Canada.

  We helpen je bij de voorbereiding, adviseren je over de incoterm en organiseren het complete transport.

  Wil jij soepel exporteren naar Canada?

  Expediteur Rick Onder

  Meer dan online

  “Niet alleen ons logistieke platform maakt jouw leven een stukje makkelijker, wij beschikken ook over een team dat altijd voor je klaar staat. Een team met innovatieve en ervaren mensen met kennis in zowel digitale- als logistieke oplossingen. Deze kennis delen wij graag met jou. Heb je vragen? Krijg minimaal 30 minuten de tijd om al je vragen te stellen. Wij zijn hiervoor jou!”