Groen

De CO2-uitstoot van jouw transport compenseren op een duurzame en maatschappelijk verantwoorde manier?

Dan kan dat via ons platform Explect Online.

Door de footprint van jouw transport in kaart te brengen, weet je hoeveel CO2 je uitstoot. Je kunt deze uitstoot op allerlei manieren reduceren en de resterende CO2 compenseren. Vinkje op ons platform CO2 compensatie aan bij het boeken, dan compenseren wij de CO2 voor jou. Alle bosprojecten zijn gecertificeerd en garanderen de hoeveelheid vastgelegde CO2. Ook de impact op sociaal, economisch en ecologisch gebied wordt gemonitord en gecontroleerd. Maak jij samen met Explect het verschil?

laura

“Samen ontdekken hoe we jou kunnen helpen? Boek afspraak in en we reserveren minimaal 30 minuten voor jou. Wij leiden je persoonlijk rond in onze onlineomgeving en beantwoorden al je vragen.”

Laura – Support

Makkelijk, snel en gratis
een vrijblijvende offerte ontvangen?

Vul dit formulier in en ontvang de opties in je mailbox (snel, middenweg en voordelig ).

  Laadadres

  Afleveradres

  Wat zou je transport moeten zijn? SNELVOORDELIGDE MIDDENWEG

  Aantal verpakkingen Soort verpakking

  Lengte (cm) Breedte(cm) Hoogte (cm) Gewicht (kg

  Email* Telefoonnummer

  Explect online: dé gateway naar de wereld van internationale
  transport

  Waar je als ondernemer makkelijk en binnen enkele minuten zelf je transport regelt. Van 1 doosje tot meerdere containers.

  pl2

  Wij planten een boom voor elk geboekt transport

  Voor een betere toekomst

  Jaarlijks verdwijnen er netto 10 miljard bomen. Iedereen weet wat dit voor het milieu, mens en dier betekend. Daarom planten wij in boom voor elk transport. Hoe we dat doen? Explect helpt bij het planten van bomen en herstellen bestaande bossen. Ook jij kan een verschil maken plant samen met ons een extra boom of hier ervoor om CO2 te compenseren. De bossen waar de bomen worden geplant worden duurzaam beheerd. In de buitenlandse bosprojecten word er samengewerkt met de lokale bevolking. Hierdoor verbetert het inkomen van de boeren en worden tropische bossen hersteld.

   

  Expediteur Rick Onder

  Meer dan online

  “Niet alleen ons logistieke platform maakt jouw leven een stukje makkelijker, wij beschikken ook over een team dat altijd voor je klaar staat. Een team met innovatieve en ervaren mensen met kennis in zowel digitale- als logistieke oplossingen. Deze kennis delen wij graag met jou. Heb je vragen? Krijg minimaal 30 minuten de tijd om al je vragen te stellen. Wij zijn hiervoor jou!”

  Team Explect